Erkenning die ons trots maakt!

18 mei 2023
Erkenning die ons trots maakt!

Henri Willig Kaas, A great place to work

24 jan 2023

Onze medewerkers vinden ons bedrijf een bijzondere en fijne plek om te werken. We vertellen u graag waarom dit is.  

Henri Willig Kaas, A great place to work

Een frisse start!

20 jan 2023

Allereerst voor iedereen alsnog de beste wensen voor 2023 natuurlijk!

Een nieuw jaar staat doorgaans voor een frisse start en goede voornemens. En dat is de perfecte tijd om aan nieuwe doelen te werken en plannen voor het komende jaar te maken.

Een frisse start!

Henri Willig Christmas

14 dec 2022

Kerst staat voor verwennen en genieten met dierbaren en daarbij mogen de bijzondere kazen van Henri Willig niet ontbreken. Als het gaat om feestdagen, dan pakken we bij Henri Willig graag extra uit.

Henri Willig Christmas

Wei

17 nov 2022

Wist je dat 10% van de melk gebruikt wordt om kaas te maken? In deze blog leggen we dit uit en vertellen we meer over de overige 90%, namelijk de kaaswei. 
Bij het kaasmaken gebruiken wij melk. Om deze melk te veranderen in kaas verwarm je de melk tot 29-30 graden Celsius en voeg je ingrediënten toe zoals zuursel en stremsel. 

Wei

Mens, Dier en Natuur, samen in harmonie

12 okt 2022

De laatste jaren is het alsmaar duidelijker geworden hoe belangrijk het is om te ondernemen op een manier die zo goed mogelijk is voor mens, dier en natuur. En wij vinden het heel belangrijk dat wij de wereld beter achterlaten dan toen we begonnen.  

De term MVO komt overal waar je leest en kijkt ook vaker voorbij. Maar wat zijn nou voorbeelden waarop je maatschappelijk verantwoord kunt ondernemen? Bij Henri Willig zoeken we overal steeds naar nieuwe mogelijkheden. We willen zo goed mogelijk zijn voor de aarde en alles wat daar op leeft.  

Mens, Dier en Natuur, samen in harmonie

Back to School en Work!

22 sep 2022

De vakantieperiode is nu echt voorbij. De zonnige dagen maken plaats voor herfstachtige taferelen en de routine van werk en school is volop begonnen. Vaak hoor je mensen ook zeggen dat ze er wel weer aan toe zijn. We houden toch best wel van ritme.  

Back to School en Work!

Werken bij onze Cheese Family

01 aug 2022

Heb je weleens een van onze winkels bezocht, en heb je toen ervaren hoe gastvrij wij zijn als je binnenkomt? Al onze medewerkers hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en werken zelf ook met veel plezier bij ons bedrijf. Daar zijn we trots op en daar investeren wij ook graag in als werkgever. Wij streven naar een fijne plek voor zowel onze gasten als onze medewerkers.  

Werken bij onze Cheese Family

Op reis met Henri Willig

18 jul 2022

21 juni is de start van de zomer ieder jaar weer een feit. Voor velen betekent dit zoveel mogelijk buiten zijn. En dan denken we al snel aan dagjes weg en vakanties.   

We hopen op lange warme zomeravonden en veel gezellige momenten met vrienden en familie. Onze kaas is gemaakt om te delen, dus bij onze cheese family komt er dan steevast een goedgevulde kaasplank tevoorschijn.  

Op reis met Henri Willig

Een smaakvolle Vaderdag

28 mei 2022

Denk je aan Vaderdag dan denk je aan cadeaus zoals stropdassen, aftershave en lekker eten.

In deze blog richten we ons even op dat laatste, want onze gedachten gaan uiteraard meteen naar kaas. Denkend aan zo’n stevige royaal belegde boterham, óf aan een borrelplank met heel veel blokjes kaas, uiteraard met mosterd en een biertje. Speciaal voor vaderdag wil je de vaders in je leven, zoals je vader, je schoonvader, je opa of je broer of vriend die vader is natuurlijk eens lekker verwennen. Dat verdienen ze! En dat kan zeker met onze bijzondere producten.

Een smaakvolle Vaderdag

Voor moeder is alleen het beste genoeg

30 apr 2022

Verras daarom deze Moederdag de moeders in uw leven met de exclusieve kazen van Henri Willig. 

Want dat moeders belangrijk zijn in ons leven, weten wij als familiebedrijf maar al te goed. Wij zijn Henri Willig, The Cheese Family. Een Cheese Family waarin niet alleen de bloedband bepaalt of je familie bent, maar waarbij passie en betrokkenheid bij ons bedrijf net zo belangrijk zijn.   

Voor moeder is alleen het beste genoeg

Vier de lente

09 apr 2022

Als er één seizoen is waar menig mens van opbloeit is het wel de lente. Letterlijk alles bloeit en groeit. Kijk bijvoorbeeld maar naar de planten en bloemen. Tijdens de lente worden de dagen gelukkig ook weer ‘langer’.  Daar wordt iedereen vrolijk van.

Vier de lente

Creatieve kaasmaker

12 mrt 2022

Henri Willig is ooit op kleine schaal begonnen met kaasmaken. Hij maakte zijn smakelijke kazen volgens Gouda receptuur en gebruikte nog geen extra smaken of toevoegingen. Toen dat goed uitpakte en de heerlijke Henri Willig kazen een begrip werden, wilde Henri meer. Er kwam ruimte voor een groter assortiment. Allereerst werden klassieke kaassmaken, zoals komijnekaas of kaas met kruiden ontwikkeld. Later kwamen daar meer exotische smaken bij zoals groene pesto, lavendel en kokos, om maar een paar varianten te noemen.  

Creatieve kaasmaker

Valentijnsdag

29 jan 2022

De liefde gaat door de maag. De meeste mensen kennen deze uitspraak wel. Deze uitspraak komt ook in meerdere landen en talen voor. Tegenwoordig kun je overal iets halen of bestellen. Maar juist in deze ‘snelle tijd’ waarin iedereen het druk heeft, is het belangrijk om tijd voor elkaar te maken. Het gaat om dat stukje aandacht dat je geeft aan de ander en dat kun je geven, door bijvoorbeeld zelf iets lekkers klaar te maken.

Valentijnsdag