Een familie met liefde voor kaas

Een familie met liefde voor kaas. De familie Willig heeft een exclusieve kaaslijn opgezet met ieder hun persoonlijke favoriet. Allen uniek van smaak, gemaakt van de hoogste kwaliteit koe, -geiten, -en schapenmelk. De kazen zijn op natuurlijke wijze op houten planken meerdere maanden gerijpt. Bijzonder door de unieke uitstraling van de gravure die één voor één wordt aangebracht. Speciaal gemaakt voor bijzondere momenten om samen te delen.

 

 

Glorious Goat by Henri Willig

De bekroonde Glorious Goat is geselecteerd door Henri Willig als zijn favoriete kaas. De BGA-gecertificeerde Nederlandse geitenkaas is romig en vol van smaak met een pikante hint. Lekker met een lichtzoete witte wijn en zoete dipsaus.

In 1974 begint Henri Willig in Katwoude met het maken van zijn inmiddels wereldberoemde kaas. Vanaf het begin had Henri Willig oog voor nieuwe producten. Begin jaren 80 bracht hem dit als eerste Gouda-stijl kaas van geitenmelk. Een recept voor succes, want het won verschillende internationale prijzen voor de beste geitenkaas. Henri Willig zet deze innovatieve trend in Glorious Goat voort door alleen de hoogste kwaliteit geitenmelk te selecteren die de kaas zijn rijke smaak met een pikante hint geeft. Uniek door de gravure die ambachtelijk één voor één op de kaas wordt aangebracht.

Glorious Goat by Henri Willig

Pure Perfection by Riet Willig

De Pure Perfection is geselecteerd door Riet Willig. Een Rijke koekaas met een sterk karakter aangevuld met zoutkristallen. Heerlijk op een warm stokbroodje of op de borrelplank met een glas rode wijn of rode port.

Riet Willig is de liefdevolle vrouw van Henri Willig. Zij is de drijvende kracht achter de familie Willig. Pure perfectie ligt in alles wat ze doet. Riet vindt het heerlijk om samen met de hele familie rond de keukentafel te genieten van kaas. Kaas is immers gemaakt om te delen! De Pure Perfection kaas met een vol karakter en extra hartige smaak is Riet haar favoriet, die ze niet alleen met haar familie deelt, maar met de hele wereld. Doet de Pure Perfection zijn naam eer aan? Proef en ontdek!

Pure Perfection by Riet Willig

Pure Gold by Wiebe Willig

De bekroonde Pure Gold is geselecteerd door Wiebe Willig als zijn favoriete kaas. Natuurlijk gerijpt voor meerdere maanden en daardoor intens rijk van smaak met een zoete ondertoon. Om eindeloos me te combineren!

Wiebe Willig is de tweede generatie die het familiebedrijf leidt. Hij groeide op tussen de koeien op de boerderij van zijn ouders en leerde daar dat je zonder gezonde en gelukkige koeien geen topkwaliteit kaas kunt maken. Dierenwelzijn en duurzaamheid zijn een cruciaal onderdeel van het vakmanschap bij Henri Willig. Deze liefde voor dieren en natuur vertaalde zich in vele prijswinnende smaken koekaas. Een gouden smaakervaring die je niet snel zult vergeten.

Pure Gold by Wiebe Willig

Tremendous Truffle by Martin Willig

De Tremendous Truffle is speciaal geselecteerd door Martin Willig. Deze koekaas met verse zomertruffel is een aantal maanden natuurlijk gerijpt op houten planken. Ga samen culinair genieten van deze romige kaas, vol van smaak.

Van de drie zonen van Henri Willig is Martin de jongste zoon. Hij houdt ervan om te verbeteren, of het nu gaat om nieuwe recepten of duurzaamheid. Martin brengt veel tijd door buiten in de tuin, het is daarom niet verwonderlijk dat hij de Tremendous Truffle koos als zijn absolute favoriet. Het bevat alleen de beste verse zomertruffel wat het een culinaire beleving maakt voor iedereen die van luxe (kaas)momenten houdt. Deze kaas zal iedere fijnproever imponeren.

Tremendous Truffle by Martin Willig

Sublime Sheep by Jacob Willig

De Sublime Sheep is speciaal geselecteerd door Jacob Willig. Deze zeldzame Nederlandse schapenkaas is meerdere maanden natuurlijk gerijpt op houten planken. Rijk en pikant van smaak. Een buitengewone toevoeging aan de borrelplank!

Voordat Jacob bij het familiebedrijf Henri Willig kwam werken heeft hij eerst de wereld verkend. Jacob koos de Sublime Sheep als zijn favoriete kaas, een zeldzame Nederlandse schapenkaas. De Sublime Sheep is een heerlijke rijke kaas met een pikante smaak. Een perfecte buitengewone toevoeging voor op de borrelplank. Ook heerlijk op een warm stokbrood of als hapje bij een glas rode wijn of rode port.

Sublime Sheep by Jacob Willig