Kaasplanken

Bij Henri Willig begrijpen we dat de presentatie van kaas net zo belangrijk is als de smaak ervan. Daarom bieden we een selectie handgemaakte kaasplanken aan om je kaas op een stijlvolle en elegante manier te presenteren. Onze kaasplanken zijn gemaakt van mooi hout materiaal, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een prachtige toevoeging aan je tafeldecoratie. 
Lees meer >

Kaasplanken voor iedere gelegenheid

Of je nu een intiem diner hebt of een feestelijke gelegenheid viert, onze kaasplanken bieden voldoende ruimte om een verscheidenheid aan kazen, fruit, noten en andere smakelijke hapjes te presenteren. Elke kaasplank is uniek en met de hand vervaardigd, waardoor je een echt authentiek stuk in handen hebt. Met onze kaasplanken maak je van elke kaaservaring een bijzondere gebeurtenis.

Tips en Inspiratie voor het Gebruik van je Kaasplank

Bij Henri Willig willen we je niet alleen voorzien van hoogwaardige kaasplanken, maar ook van praktische tips en inspiratie voor het gebruik ervan. Een goed gepresenteerde kaasplank is immers een lust voor het oog en een feest voor de smaakpapillen. Daarom delen we graag een paar suggesties om het meeste uit je kaasplank te halen:

  • Kies een variatie aan kazen: Combineer verschillende soorten kazen met verschillende smaken en texturen. Denk aan zachte brie, pittige blauwe kaas en romige geitenkaas.
  • Voeg bijgerechten toe: Maak je kaasplank compleet met vers fruit, zoals druiven en vijgen, en knapperige noten. Dit voegt niet alleen kleur toe, maar ook interessante smaakcombinaties.
  • Experimenteer met presentatie: Speel met de opstelling van je kazen en bijgerechten. Stapel kazen op elkaar, rol plakjes op of maak kleine porties voor een speelse presentatie.
  • Combineer met smaakmakers: Voeg smaakmakers toe, zoals honing, chutneys, mosterd en crackers. Deze voegen extra dimensie toe aan de smaakbeleving.

Perfect kaas presenteren met Henri Willig's kaasplanken

Presenteer je kaas in stijl met onze handgemaakte kaasplanken. Kies uit verschillende stijlen en vormen om de perfecte kaasplank te vinden die past bij elke gelegenheid. Laat je inspireren door onze tips en creëer een onvergetelijke kaaservaring voor jezelf en je gasten. Serveer op een mooie manier diverse kazen en geniet in stijl van onder andere onze geitenkaas, koe kaas, goudse kaas of biologische kaas. Maak je kaaservaring nóg completer door ook gebruik te maken van onze kaasmessen en kaasschaven, te vinden bij onze kaas accessoires