Goudse kaas

Goudse kaas, met stipt de bekendse Nederlandse kaassoort. Over de hele wereld kennen ze de Goudse kaas met een authentiek Nederlands recept. In buitenland is deze veelgegeten kaas beter bekend als Gouda Kaas. Goudse kaas heeft een milde smaak en wordt op verschillende manier gegeten. Heerlijk op brood, als borrelhapje of lekker bij de pasta. Deze kaas heeft een vetpercentage van minimaal 48%, vandaar dat je ook Goudse 48+ en Goudse 50+ kazen ziet in ons assortiment. Er zijn diverse soorten met ieder hun eigen kenmerken: jonge Gouda, belegen Gouda of bijvoorbeeld Goudse kaas met komijn.

Lees meer >
Type kaasJonge kaas
Type kaasBelegen kaas
Biologisch Type kaasJonge kaas
Biologisch Type kaasBelegen kaas
Biologisch Type kaasOude kaas
Type kaasJonge kaas
Type kaasBelegen kaas
Type kaasOude kaas
Type kaasJonge kaas
Type kaasJonge kaas
Biologisch Type kaasJonge kaas
Biologisch Type kaasBelegen kaas
Bekijk nog 6 producten

Gouda kaas

Gouda kaas dankt zijn naam aan het feit dat deze al eeuwenlang in Gouda wordt verhandeld. Gouda was van oorsprong het centrum van de kaashandel. Ook in buitenland maken ze kazen onder de naam Gouda Kaas. Sinds 2010 is echter het label 'Gouda Holland' beschermd, een kaas mag alleen dit label dragen als deze geproduceerd is van Nederlandse koeienmelk.

Diverse varianten van Goudse kaas

Bij Henri Willig geloven we dat er voor iedere kaasliefhebber een perfecte Goudse kaas is. Onze uitgebreide selectie omvat verschillende rijping niveaus, van jong en romig tot oud en pittig. Elke variant heeft zijn eigen kenmerken en nuances, die zorgen voor een unieke smaakbeleving. Of je nu houdt van een milde, smeuïge kaas of de voorkeur geeft aan een krachtige, intense smaak, wij hebben de juiste Goudse koekaas of biologische kaas voor jou.

Bestel eenvoudig jouw Goudse kaas online

Bij Henri Willig willen we het kopen van Goudse kaas zo eenvoudig en plezierig mogelijk maken. Bestel gemakkelijk jouw favoriete Goudse kazen online. Met een paar klikken heb je de heerlijke smaak van Goudse kaas binnen handbereik. Bovendien staan onze medewerkers altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze of het beantwoorden van vragen. Liever eerst een stukje kaas proeven? Kom dan langs in een van onze winkels en ervaar de ultieme smaak van diverse Goudse kazen. Zo kan jij de perfecte keuze maken. Bekijk hier onze jonge kaas

Goudse kaas voor alle kaasliefhebbers

Bij Henri Willig nodigen we je uit om de authentieke smaak van Goudse kaas te ervaren. Laat je betoveren door de rijke traditie, het vakmanschap en de passie die in elke kaas tot uiting komen. Of je nu een ervaren kaasliefhebber bent of net begint aan je kaasreis, onze Goudse kazen zullen je verrassen en verwennen met hun onweerstaanbare smaak. Bestel vandaag nog jouw favoriete kaas en laat je meeslepen in de heerlijke wereld van Henri Willig.

Product filters
Melksoort
Biologisch
Type kaas
Vorm
Alcohol
Prijs

 – 

  • ‎€9.5
  • ‎€109.95