Hartigheid

Naast onze heerlijke kazen hebben we een uitgebreid assortiment aan typisch Hollandse hartigheden die perfect passen bij jouw kaaservaring. Bij Henri Willig draait het niet alleen om kaas, maar ook om het creëren van een smaakvolle en authentieke culinaire beleving. Ontdek onze verrukkelijke hartige lekkernijen en breng een vleugje Holland naar jouw tafel.
Lees meer >
5,95
(Incl. btw)
5,95
(Incl. btw)
3,50
(Incl. btw)
Bevat alcoholNee
5,95
(Incl. btw)
Bevat alcoholNee
5,95
(Incl. btw)
Bevat alcoholNee
8,95
(Incl. btw)
Bevat alcoholNee
8,95
(Incl. btw)
Bevat alcoholNee
8,95
(Incl. btw)
Bevat alcoholNee
3,95
(Incl. btw)
3,95
(Incl. btw)

Kaaswafels en kaaskoekjes

Onze kaaswafels en kaaskoekjes zijn de ultieme knapperige verleidingen die perfect samengaan met onze kazen. Met hun hartige smaak en lichte textuur vormen ze een ideale basis om jouw kaasplank compleet te maken. De kaaswafels zijn subtiel gekruid met een vleugje zeezout, terwijl de kaaskoekjes een verrukkelijke mix van kaas en specerijen bevatten. 

Piatocchi's

De piatocchi's van Henri Willig zijn overheerlijk voor wat extra smaak. Deze Italiaanse delicatesse krijgt een unieke Hollandse twist door de toevoeging van onze heerlijke kazen. Elk piatocchi-koekje biedt een perfecte balans tussen knapperigheid en smaak. 

Honing mosterd wafels

Onze honing mosterd wafels zijn een heerlijke combinatie van zoet en hartig. Deze delicate wafels worden gemaakt met de beste ingrediënten en hebben een unieke smaakervaring. De zoetheid van de honing gaat perfect samen met de pittige en karakteristieke smaak van mosterd. Serveer ze bij je kaasplank en geniet van de verrassende smaakcombinatie die je smaakpapillen zal prikkelen.

Zwarte peper en zeezout crackers

Onze zwarte peper en zeezout crackers zijn de ideale knapperige kaasbegeleiders bij jouw kaasmoment. Of je nou kiest voor geitenkaas, koekaas, schapenkaas, goudse kaas of biologische kaas: deze ambachtelijk bereide crackers zijn gemaakt met de beste ingrediënten en bieden een perfecte balans tussen subtiele kruidigheid en ziltige zeezoutsmaak. De knapperige textuur en de uitgebalanceerde smaak maken deze crackers een favoriet onder liefhebbers van hartige lekkernijen.

Groentechips en diverse notenmixen

Naast onze kazen en crackers, bieden we ook gezonde hartige snacks zoals groentechips en diverse notenmixen. Onze groentechips zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde groenten en worden licht gekruid voor een smaakvolle ervaring. De diverse notenmixen bevatten een lekkere mix van geroosterde noten, zaden en specerijen die zorgen voor een knapperige en hartige snack. Voeg deze gezonde opties toe aan je kaasplank voor een extra dimensie aan smaak en textuur.

Ervaar hartigheid bij Henri Willig

Bij Henri Willig nodigen we je uit om de hartige smaken van Nederland te ontdekken. Met onze selectie van typisch Hollandse lekkernijen zorgen we ervoor dat jouw kaaservaring compleet is. Tip: maak je hartige kaaservaring nog lekkerder in combinatie met onze zoetigheden uit ons assortiment.