Familie kaaslijn

Bij Henri Willig draait alles om het delen van een passie voor kaas. Als je op zoek bent naar een unieke en smaakvolle ervaring, dan is de familie kaaslijn precies wat je zoekt. In deze categorie van kaasproducten vind je een uitgebreid assortiment aan ambachtelijke kazen die met passie zijn bereid. Laat je verrassen door de familie kaaslijn.

Lees meer >
Besparing 15%
38,85 32,95
(Incl. btw)
Type kaasBelegen kaas
Type kaasOude kaas
Type kaasBelegen kaas
Type kaasBelegen kaas
12,95
(Incl. btw)
Type kaasOude kaas
Besparing 15%
Type kaasBelegen kaas
Type kaasOude kaas
Type kaasBelegen kaas
Type kaasBelegen kaas
Type kaasOude kaas

Kaasbereiding

Bij Henri Willig worden de kaas bereidingstechnieken van generatie op generatie doorgegeven. Met trots brengen we je een selectie van kazen die de favoriet zijn van jarenlange ervaring en vakmanschap. Onze kaasmakers zorgen ervoor dat elke kaas de hoogste kwaliteit en smaak heeft, terwijl ze trouw blijven aan de tradities die ons dierbaar zijn. Het proeven van een kaas uit de familie kaaslijn is als het proeven van een stukje identiteit, waarbij elke hap een verhaal vertelt over de lekkerste kazen van Henri Willig.

De verscheidenheid van de familie kaaslijn

De familie kaaslijn biedt een breed scala aan smaken en variëteiten om aan verschillende voorkeuren te voldoen. Van milde en romige kazen tot pittige en karaktervolle varianten met in het assortiment diverse geitenkazen, schapenkazen en goudse kazen. Laat je verrassen door de zachte en romige textuur van onze jonge kazen, of geniet van de intense smaak van onze gerijpte kazen. Elk stuk kaas uit de familie kaaslijn is met liefde bereid en klaar om geproefd te worden.

Gastvrijheid en advies

Bij Henri Willig geloven we in het delen van kennis en het bieden van de beste service aan onze klanten. Onze kaasexperts staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze uit de familie kaaslijn. Of je nu op zoek bent naar de perfecte kaas voor een speciale gelegenheid, een geschenk wilt samenstellen of gewoon meer wilt weten over onze kazen, wij staan voor je klaar voor extra hulp en contact

Proef, geniet en deel

Ontdek de verscheidenheid aan kazen, ervaar de passie die in elk stuk kaas is gestopt, en deel deze bijzondere ervaring met je dierbaren. De familie kaaslijn van Henri Willig biedt je de mogelijkheid om te genieten van het beste dat de kaaswereld te bieden heeft. Dus waar wacht je nog op? Bestel gemakkelijk online kaas en duik in de wereld van de familie kaaslijn.

Product filters
Melksoort
Type kaas
Vorm
Prijs

 – 

  • ‎€12.95
  • ‎€249.95