Henri Willig zakelijk

Henri Willig is al sinds 1974 uw premium partner in kaas. Wij distribueren ons uitgebreide kaas assortiment wereldwijd. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren. Wij helpen u graag verder.

Zakelijk

Welkom bij Henri Willig, uw partner in hoogwaardige kaasgeschenken en onderscheidende kaasspecialiteiten. Of u nu een ondernemer bent die op zoek is naar de perfecte cadeaupakketten, een gespecialiseerde delicatessewinkel, een high-end supermarkt of een groothandel, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze jarenlange expertise en flexibiliteit stellen ons in staat om zowel kleine als grote bestellingen met hoogwaardige producten te leveren die aan uw verwachtingen voldoen.

We hebben het bestelproces vereenvoudigd, zodat u met gemak uw bestellingen kunt plaatsen nadat u een account heeft aangemaakt. Bovendien bieden we aantrekkelijke kortingen voor retailers, afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen. U kunt zich vrijblijvend registreren via Registratie - Dutch Cheese Gifts and Gouda Gift Baskets by Henri Willig.

Ontdek de smaak van Henri Willig vandaag nog!

De wereld inspireren met Henri Willig kaas

Henri Willig zet zich als bedrijf in om de wereld te inspireren. Wij brengen dit tot uiting in onze eigen winkels, experiences en in toenemende mate ook met onze klanten die onze kernwaarden onderschrijven. Wij investeren wij graag in een duurzame samenwerking met onze wereldwijde partners. Zo helpen we elkaar, want kaas is gemaakt om te delen.

Dit doen wij met veel passie, authenticiteit, gastvrijheid, innovatie en duurzaamheid door de hele keten.

Zakelijk

Erkenning Henri Willig

De kaasspecialiteiten van Henri Willig zijn op internationale concours veelvuldig onderscheiden.