Een familie met liefde voor kaas

Een familie met liefde voor kaas. De familie Willig heeft een exclusieve kaaslijn opgezet met ieder hun persoonlijke favoriet. Allen uniek van smaak, gemaakt van de hoogste kwaliteit koe, -geiten, -en schapenmelk. De kazen zijn op natuurlijke wijze op houten planken meerdere maanden gerijpt. Bijzonder door de unieke uitstraling van de gravure die één voor één wordt aangebracht. Speciaal gemaakt voor bijzondere momenten om samen te delen.
 

Ontdek onze familiekazen

Een familie met liefde voor kaas

Biologische kazen van Henri Willig

De biologische kazen van Henri Willig worden uitsluitend gemaakt van volle melk uit de biologische melkveehouderij. Biologische kazen van de hoogste kwaliteit geiten-, schapen- en koemelk zonder onnodige toevoegingen. Het aanbod is zeer gevarieerd met allen een volle en eigenzinnige smaakbeleving.


Meer informatie

Biologische kazen van Henri Willig

Reguliere kazen

Koekaas
Koekaas

Een rijk assortiment aan verschillende koekazen. Henri Willig biedt een compleet assortiment Goudse kaas aan, 48+ en 50+ volvette half harde kaas, welke gerijpt wordt tot verschillende leeftijden en smaken. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een groot aanbod aan kruidenkazen en wisselende seizoenskazen.

Geitenkaas
Geitenkaas

Met de Gouda-stijl geitenkaas is Henri Willig begonnen in 1974. Onze met awards bekroonde geitenkazen staan bekend om de milde en romige smaak. Naast de reguliere rijpingen hebben wij geitenkazen in verschillende kruidensmaken. Een voorbeeld hiervan is de unieke Henri Willig Geitenkaas Lavendel.

Schapenkaas
Schapenkaas

De Gouda-stijl schapenkaas van Henri Willig is een zeldzaam product en een echte aanrader om het assortiment mee compleet te maken. Onze twee top kwaliteit schapenkazen zijn de Sheep Mild, een jonge schapenkaas, en de Black Sheep Aged welke minimaal 10 maanden natuurlijk gerijpt is.