Proeven

Op deze pagina zult u verschillende locaties vinden waar u van onze overheerlijke kazen kunt genieten.


Proefkamer Den Haag

In deze luxe inrichte VIP-kamer, gelegen boven de Cheese & More by Henri Willig in Den Haag, kunnen onze gasten de bijzondere specialiteitskazen van Henri Willig proeven. Onder deskundige leiding zult u kennis maken met het ambacht kaasmaken en stellen we ons familiebedrijf Henri Willig aan u voor. We nemen ruim de tijd om de smaaksensaties van onze kaas en begeleidende producten met u door te nemen. 

De proeverij duurt ongeveer een uur. 

Boek hier uw tickets FAQ


Kaasproeverij Rembrandtplein

In hartje Amsterdam, nabij het Rembrandtplein naast Bioscoop Tuschinki, vertellen deskundige medewerkers hoe kaas wordt gemaakt. Na deze toelichting en het bekijken van een film over het traditionele ambacht, mag u zelf proeven. U kunt kennismaken met de smaaksensaties van verschillende kwaliteitskazen van Henri Willig, onder het genot van een glaasje wijn, bier of frisdrank.

Tickets reserveren   FAQ


Kaasproeflokaal Warmoesstraat

Ontdek de heerlijke Hollandse kaas van kaasmaker Henri Willig Kaas tijdens een proeverij in hartje oud-Amsterdam. Een leuk en onvergetelijk uitje voor het hele gezin. Uw gastvrouw geeft tijdens de proeverij uitleg over de bijzondere kazen en smaaksensaties. De kaasproeverij bestaat uit vijf verschillende soorten kazen, mosterd en kaasdip.  

De proeverijen duren ongeveer 45 minuten en vinden plaats op vrijdag, zaterdag en zondag om 14:00.

Tickets reserverenFAQ