Onze Henri Willig Merk Ambassades

De beste manier om Henri Willig Cheese te ontdekken is door een bezoek te brengen aan één van onze brand stores. Ons netwerk breidt zich uit: momenteel (in 2024) hebben we meer dan 25 winkels in Nederland en 5+ winkels in Oostenrijk en Duitsland.

Onze Henri Willig Merk Ambassades

Onze gastvrijheid

In elk van onze vestigingen zorgen wij ervoor dat u uw bezoek nooit meer vergeet. In elke winkel kunt u al onze heerlijke kazen proeven, onze merkambassadeurs ontmoeten die hun kennis en inspirerende tips zullen delen om van uw bezoek een ware belevenis te maken. Wij zorgen ervoor dat als u onze winkel verlaat, u veel meer weet over Henri Willig kaas en u zich welkom voelt in onze Henri Willig Cheese familie. Op een aantal van onze locaties bieden wij ook uitgebreidere kaasproeverijen aan. Deze kunt u online of in de winkel reserveren.

Onze gastvrijheid

Ervaar ons Nederlands Erfgoed

Als Nederlandse kaasmaker koesteren wij ons Nederlandse erfgoed. In onze kaasboerderijen en kaasboerderijwinkels is ons team gekleed in de traditionele klederdracht van Nederland en besteden we extra aandacht aan storytelling. Zo hebben we naast onze Edammer vestiging Het Verhaal van Edammer Kaas gecreëerd, waar u het geheim van dit wereld beroemde kaasje kunt ontdekken.

Kom meer te weten 

Ervaar ons Nederlands Erfgoed

Onze webwinkel

Om ervoor te zorgen dat we de hele wereld kunnen inspireren met Henri Willig Kaas, is onze kaas ook verkrijgbaar via onze moderne webshop. We versturen naar meer dan 50 verschillende landen, zodat mensen over de hele wereld van onze heerlijke kazen kunnen genieten. Ons webshop team verpakt uw kaas met uiterste zorg en het wordt meestal de zelfde dag nog verzonden. Bezoek onze webshop hier.

Onze webwinkel

Ons internationale netwerk

Retailers over de hele wereld zijn er trots op dat ze Henri Willig, onze Nederlandse premiumkaas, kunnen verkopen. Wij exporteren onze kaas naar meer dan 45 landen over de hele wereld.