Verzending en bezorging

Al onze kazen en andere Hollandse lekkernijen worden rechtstreeks vanuit onze kaasboerderij in Katwoude, Nederland naar onze klanten verzonden. Na ontvangst van jouw bestelling wordt deze zo snel mogelijk verwerkt, verpakt en verzonden.

Zodra wij het pakket hebben overhandigd aan de vervoerder ontvang je per mail de tracking informatie. Met deze informatie kun je jouw pakket gemakkelijk volgen.
 

Gratis verzending

Verzending naar Nederland is gratis bij besteding boven €50.
Verzending naar België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Polen en Tsjechië is gratis bij besteding boven €75.

 

Bestelling gratis ophalen in Katwoude

Als je in Nederland woont en een Nederlands bezorgadres opgeeft, heb je de mogelijkheid om je bestelling op te halen bij onze kaasboerderij de Jacobs Hoeve in Katwoude. Deze optie kun je selecteren tijdens het afrekenen. Je betaalt dan geen verzendkosten. Meestal ligt je bestelling op de eerstvolgende werkdag voor je klaar, hierover ontvang je per mail bericht.

 

Verzendkosten en levertijden

Hieronder vind je een overzicht van onze (inter)nationale bestemmingen, verzendkosten en een indicatie van de bezorgtijden van particuliere zendingen. Voor de verzending van deze pakketten werken wij met GLS en FedEx.
* Wij vragen je begrip voor het feit dat vertragingen op de verzendroute buiten onze controle liggen en dat wij geen specifieke leveringsdag kunnen garanderen.

 

 

Wijziging van afleveradres

Wil je het afleveradres van jouw bestelling wijzigen? Helaas kun je dit niet zelf doen. Neem onmiddelijk contact op met ons Customer Care Team via webshop@henriwillig.com met je ordernummer en het juiste afleveradres. Dan proberen we dit voor je op te lossen, maar we kunnen dit niet garanderen. Wanneer jouw pakket verpakt en verzonden is, hebben we hier helaas geen invloed meer op. 
 

Douanekosten

Er bestaat altijd een kans dat jouw bestelling (buiten de EU) wordt onderworpen aan BTW en/of invoerrechten. De kosten die hieruit voorvloeien zijn voor de rekening van de klant. Invoerbepalingen verschillen per land en zijn bovendien voortdurend aan veranderingen onderhevig. Henri Willig heeft hier helaas geen controle over of enige invloed op. Wij adviseren daarom om contact op te nemen met de lokale autoriteiten voor meer informatie.
 

Onvolledige verzending

We doen altijd ons best om jouw bestelling compleet en op tijd te bezorgen. Mocht er iets ontbreken of iets anders aan de hand zijn, neem dan direct na bezorging contact met ons op per mail via webshop@henriwillig.com. Vermeld hierin jouw ordernummer, een korte uitleg en voeg eventueel een foto bij waarop het probleem duidelijk zichtbaar is.
 

Zakelijk bestellen?

Wat leuk! Dan verwijzen we je graag door naar de verzendinformatie voor zakelijk bestellen bij Henri Willig.
 

Andere vraag?

Geen probleem, ons Customer Care Team helpt je graag verder! Vind het antwoord op jouw vraag tussen de veelgestelde vragen of neem contact met ons op