Betalingsmogelijkheden

Het betalingsverkeer van HenriWillig.com wordt snel en veilig afgehandeld door Adyen.

HenriWillig.com accepteert betalingen per credit card (Visa, Master en JCB), iDeal, DIRECTebanking , Giropay en PayPal.

Mastercard, Visa, JCB:

Indien u kiest voor een betaling voor ontvangst van uw bestelling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

iDeal:

Heeft u toegang tot internetbankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis - bij de hand.
* Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren.
* iDEAL is bij Bedrijfsnaam volledig gratis.

DIRECTebanking:

DirectebankingIndien u kiest voor DIRECTebanking.nl heeft u een tal van voordelen. Het is eenvoudig, veilig en snel. U kunt zorgeloos op het internet kopen. U profiteert niet alleen van een directe levering maar ook van de klantbeveiliging.

DIRECTebanking.nl behoort tot de veiligste betaalmethodes op het internet. DIRECTebanking.nl biedt met de veilige online banking systemen (PIN/TAN) de hoogst mogelijke veiligheid tegen data- en identiteitsdiefstal. De veiligheid wordt continue door de TÜV gecontroleerd en gekeurd. Daarnaast bent u bij elke aankoop via DIRECTebanking.nl tegen datadiefstal verzekert.

U hoeft zich NIET bij DIRECTebanking.nl te registreren om DIRECTebanking.nl als betaalmethode te kunnen gebruiken.

Giropay

GiropayGiropay is een Online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd. Giropay is in weze de Duitse variant van het Nederlandse iDeal waarbij betalingen real-time worden verwerkt en gemakzucht een grote rol speelt.

PayPal

PayPalPayPal biedt een van de meest beveiligde betaalplatformen in de wereld. Na meer dan een decennium als een leider in online betalingen, hebben we een aantal dingen geleerd over hoe wij uw informatie goed beveiligd houden. Met 10 jaar ervaring mag PayPal zich een expert op het gebied van online betalingen noemen. Gevoelige informatie die tussen uw computer en de PayPal systemen wordt uitgewisseld worden direct automatisch versleuteld. Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat uw privégegevens ook altijd privé blijven. Klanten weten dit ook en door PayPal als betaalmethode aan te bieden, verzekert u uw gebruikers van een snelle, maar vooral veilige afhandeling van hun aankoop.

Bancontact Mister Cash

Mister CashBancontact / Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is tevens een zeer snelle en veilige online betaling voor de webwinkelier. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen bij ons online betalen met Mister Cash. En uw bestelling zal vervolgens direct worden verwerkt en verzonden.