Combinatie sets

Bij Henri Willig hebben we iets bijzonders voor je: onze kaas combinatie sets. Vergeet alledaagse smaken, want deze sets zijn zorgvuldig samengesteld om je te verrassen met heerlijke en unieke kaascombinaties. 

Lees meer >
Besparing 9%
42,85 38,95
(Incl. btw)
Type kaasJonge kaas
Gift set - Extra old cheese - cow / goat / sheep
Besparing 15%
Besparing 14%
42,85 36,95
(Incl. btw)
Biologisch Type kaasJonge kaas
Besparing 16%
54,80 45,95
(Incl. btw)
Type kaasJonge kaas
Besparing 15%
70,75 59,95
(Incl. btw)
Type kaasJonge kaas
Besparing 16%
Type kaasJonge kaas
20,95
(Incl. btw)
10,95
(Incl. btw)
Gift set - "Holland" - Rode pesto / Truffel / Lavendel
Besparing 16%
Bekijk nog 8 producten

Een tafel vol smaak 

Geniet van een prachtig opgemaakte tafel met een scala aan kaasvariaties die klaarstaan om ontdekt te worden met onze Henri Willig combinatie sets. Gemaakt om je een breed scala aan smaken en sensaties te bieden. Of je nu een nieuwkomer bent en nog allerlei kaas voor het proeven hebt of een doorgewinterde kaasfanaat bent, er is voor elk wat wils. We nodigen je uit om te proeven, te genieten en vooral te experimenteren met onze sets - jouw smaak avontuur begint hier!

Een volledige Henri Willig ervaring

Bij Henri Willig is kaas meer dan alleen voedsel. Onze passie voor het ambacht en onze toewijding aan kwaliteit worden weerspiegeld in elke kaas combinatie set die we hebben samengesteld. Elk stuk kaas is met zorg geselecteerd om je de smaakbeleving van Henri Willig te laten proeven. 

Bestel en verwen jezelf of een ander

Trakteer jezelf of een geliefde met onze kaas combinatie sets. Kies een selectie aan overheerlijke kazen die jou aanspreken en geniet van diverse kaassoorten zoals geitenkaas, koekaas, schapenkaas of Goudse kaas. Laat je verrassen door de variëteit aan smaken, ontdek nieuwe favorieten en deel je ervaring met vrienden en familie. Jouw kaasavontuur wacht op je!

Product filters
Melksoort
Biologisch
Type kaas
Vorm
Kaasgereedschap
Prijs

 – 

  • ‎€9.95
  • ‎€199.95