Conventionele kaas

Henri Willig heeft een ruim assortiment aan koekaas, geitenkaas en schapenkaas. Hieronder ziet u ons overzicht en kunt u eenvoudig meer informatie inzien over de betreffende kaassoort. 

Koekaas
Koekaas

Een rijk assortiment aan verschillende koekazen. Henri Willig biedt een compleet assortiment Goudse kaas aan, 48+ en 50+ volvette half harde kaas, welke gerijpt wordt tot verschillende leeftijden en smaken. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een groot aanbod aan kruidenkazen en wisselende seizoenskazen. 

Geitenkaas
Geitenkaas

Met de Gouda-stijl geitenkaas is Henri Willig begonnen in 1974. Onze met awards bekroonde geitenkazen staan bekend om de milde en romige smaak. Naast de reguliere rijpingen hebben wij geitenkazen in verschillende kruidensmaken. Een voorbeeld hiervan is de unieke Henri Willig Geitenkaas Lavendel.

Schapenkaas
Schapenkaas

De Gouda-stijl schapenkaas van Henri Willig is een zeldzaam product en een echte aanrader om het assortiment mee compleet te maken. Onze twee top kwaliteit schapenkazen zijn de Sheep Mild, een jonge schapenkaas, en de Black Sheep Aged welke minimaal 10 maanden natuurlijk gerijpt is.