Henri Willig Kaas, A great place to work

Onze medewerkers vinden ons bedrijf een bijzondere en fijne plek om te werken. We vertellen u graag waarom dit is.  

Onze medewerkers geven de volgende redenen aan:


Kortom, het is een feestje om bij Henri Willig te werken. En dankzij het openen van nieuwe winkels, breidt onze Cheese Family zich steeds verder uit. Er zijn dus meer mensen welkom om zich bij ons te voegen. Lijkt het jou nou ook geweldig om deel uit te maken van de Henri Willig Cheese Family en contact te hebben met mensen van over de hele wereld?

Klik hier voor alle vacatures

Ambitieus en trots

Dagelijks vertellen wij de gasten die onze winkels bezoeken enthousiast over de historie van Henri Willig Kaas. Deze mensen komen uit allerlei landen en zijn onder de indruk van onze exclusieve Hollandse kaasspecialiteiten. Wij willen mensen graag verblijden met onze gastvrijheid, mooie cadeaus en lekkere kazen en ze zo mooie herinneringen meegeven.
Want die historie van Henri Willig Kaas begint bij Henri Willig, een ambitieuze man, die samen met zijn vrouw Riet het avontuur durfde aan te gaan en besloot om kaas te gaan maken. Dat we inmiddels al bíjna 50 jaar ambachtelijk kaasmaker zijn, vinden we dan ook fantastisch.


De afgelopen jaren heeft de middelste zoon, Wiebe, de leiding overgenomen. Maar dit betekent niet dat Henri stil zit. Hij is nog volop betrokken bij het bedrijf. En iedereen die onze boerderij in Katwoude komt bezoeken heeft een grote kans om Henri tegen te komen op het terrein.
Dankzij de ambities van de familie Willig hebben we inmiddels al vele winkels verspreid door heel Nederland en zelfs in Duitsland en Oostenrijk. Daar zijn we als ‘Cheese Family’ enorm trots op. Het openen van een nieuwe winkel is steeds weer een speciaal moment. Daar staan we dan ook samen met Henri uitgebreid bij stil en dan proosten we gezamenlijk op deze mijlpaal.

Nieuwe winkel in Den Bosch

Over nieuwe winkels gesproken, we willen jullie graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Den Bosch is de volgende prachtige stad waar we ons zullen vestigen.
Op de markt tussen vele historische monumentale panden, vlak bij het standbeeld van Jeroen Bosch en de vijftiende-eeuwse waterput openen wij in maart 2023 een Cheese & More by Henri Willig. We staan te popelen om iedereen ook daar warm te ontvangen en te laten genieten van onze heerlijke kaas.