Voor moeder is alleen het beste genoeg

Verras daarom deze Moederdag de moeders in uw leven met de exclusieve kazen van Henri Willig. 

Want dat moeders belangrijk zijn in ons leven, weten wij als familiebedrijf maar al te goed. Wij zijn Henri Willig, The Cheese Family. Een Cheese Family waarin niet alleen de bloedband bepaalt of je familie bent, maar waarbij passie en betrokkenheid bij ons bedrijf net zo belangrijk zijn.   

En wie is de drijvende kracht achter deze familie?  

Dat is uiteraard de moeder, in ons geval is dit Riet Willig.   

Riet is samen met haar man Henri Willig oprichter van Henri Willig Kaas. Deze bijzondere kaasproducent bestaat sinds 1974. Inmiddels staan hun drie zonen aan het hoofd van dit bedrijf en zijn ook de kleinkinderen al actief. Een familiebedrijf waarin de generaties samenwerken. 

Om de warmte van dit familiebedrijf te benadrukken is er een exclusieve familielijn met vijf prachtige karakteristieke kazen ontwikkeld. Hierin hebben Henri, Riet en de drie zoons allemaal hun favoriet gekozen. De Pure Perfection is gekozen door Riet. Deze rijke koekaas met een sterk karakter past perfect bij de krachtige moeder van deze familie. Ook is deze kaas ideaal om samen met versgebakken broodjes bij het ontbijt of de lunch te nuttigen. Bij een borrel smaakt deze kaas ook heerlijk, bijvoorbeeld met een glaasje port of rode wijn.  

Zo’n heerlijke kaas is al een cadeau op zichzelf natuurlijk, en als je op Moederdag graag nog meer wilt uitpakken en echt een grote glimlach wilt veroorzaken, dan zijn er ook schitterende cadeaupakketten.  

De cadeaus van Henri Willig zitten vol verrassende smaken. Leuk om te geven en heerlijk om samen van te genieten. Prachtig op een kaasplank, maar ook zeer smaakvol in gerechten. De kazen van Henri Willig zijn te koop in één van de vele winkels, waar u alle kazen kunt proeven of in de webshop.  

Henri Willig kazen zijn gemaakt om te delen. Voor welke kaas kiest u? 

Bezoek ons