Stoere vaderdagcadeaus en spannende winkelopeningen in Giethoorn en Düsseldorf

Vaderdag is de dag om de geweldige vaders te eren en te waarderen die een belangrijke rol in ons leven spelen. Bij Henri Willig vieren we niet alleen deze speciale dag, maar omarmen we ook de essentie van familie in elk aspect van ons bedrijf.

Als familiebedrijf begrijpen we het belang van het koesteren van familiebanden, het creëren van memorabele ervaringen en het delen van de liefde voor ambachtelijke Nederlandse kazen. Als je onze winkels binnenstapt, word je deel van onze uitgebreide familie en word je begroet met warmte en oprechte gastvrijheid. Vaderdag is een kans om dierbare herinneringen te creëren en dankbaarheid uit te drukken naar de (schoon)vaders en mannen die een vaderfiguur zijn in ons leven.  

Het delen van de liefde voor ambachtelijke Nederlandse kazen

Met ons ruime assortiment nodigen we je uit om de liefde, passie en expertise te ervaren die in elke kaas zit. Onze kazen worden gemaakt met behulp van traditionele methoden die binnen de familie Willig zijn doorgegeven. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde smaak die de essentie van Nederlands vakmanschap weergeeft. Door onze kazen te delen, willen we momenten van vreugde en verbondenheid creëren tussen families, vrienden en geliefden. 

 

De toekomst omarmen 

Terwijl we Vaderdag vieren, kijken we ook enthousiast en optimistisch vooruit naar de toekomst. Onze recente uitbreiding naar nieuwe locaties, symboliseert onze toewijding om onze passie voor Nederlandse kazen met een breder publiek te delen.  

Wij zijn dan ook verheugd om de opening van twee nieuwe winkels aan te kondigen, elk met zijn eigen betoverende charme! 

Giethoorn: Giethoorn staat bekend als het "Venetië van Nederland" en is een betoverend dorp dat bekend staat om zijn pittoreske grachten, schilderachtige bruggetjes en prachtige huizen met rieten daken. Onze nieuwe winkel in Giethoorn is bedoeld om zowel de lokale bevolking als bezoekers te laten kennismaken met de Nederlandse kaascultuur te midden van deze betoverende omgeving. 

  

Düsseldorf: Düsseldorf is een levendige, kosmopolitische en historische stad die diversiteit omarmt en een rijke culinaire scene biedt. Onze nieuwe winkel in Düsseldorf brengt de essentie van Henri Willig naar deze levendige metropool, waar inwoners en bezoekers kunnen genieten van de beste Nederlandse kazen en gastronomische lekkernijen. 

Wij nodigen u van harte uit om onze gevarieerde selectie geschenken te ontdekken in een van de vele winkels of onze webshop. Nu ook in Giethoorn en Düsseldorf dus!