Giethoorn

Vanuit de lang gekoesterde wens om in noordoost Nederland een vestiging te openen is Henri Willig Kaas vanaf juli 2023 aan de Ds. T.O. Hylkemaweg 39 in Giethoorn te vinden. Deze locatie is perfect gekozen; in het verleden werd aan de Hylkemaweg ook al kaas verhandeld.

Vroeger werden op deze locatie in Centrum - Hotel Restaurant al vele gasten ontvangen en ook bij ons zult u gastvrij ontvangen worden. Gastvrijheid is ons met de paplepel ingegoten en wij gaan ervoor om onze bezoekers een onvergetelijk kaaservaring te geven. In ons restaurant zult u dan ook onze smaakvolle kazen in de hoofdrol vinden, in heerlijk verrassende gerechten. We streven ernaar om veel biologische opties te kunnen bieden. En heeft het u gesmaakt, dan kunt u in onze winkel terecht om ook thuis van onze kazen te kunnen genieten.

We heten u van harte welkom op onze prachtige locatie, waar we u compleet in de watten kunnen leggen. We hebben in ons restaurant zowel binnen als buiten voldoende zitgelegenheid. Ook heeft Henri Willig een boot voor groepen tot 42 personen te huur, zodat een volledige Giethoorn experience gegarandeerd is.

In juni 2023 hebben we onze kaaswinkel geopend en vanaf 1 juli 2023 zijn ons restaurant en IJssalon geopend en kunt u rondvaarten door Giethoorn boeken. 

We kijken er naar uit u te ontmoeten!

Klik hier voor meer informatie over onze kaaswinkel 

klik hier voor meer infomatie voor het Grand Café, IJssalon en Rondvaartboot