Vaderdag kaas cadeaus

Vaderdag staat voor de deur en je hebt de kans om je vader te laten zien hoeveel hij voor je betekent. Vergeet de traditionele cadeaus dit jaar en verras je vader met iets unieks - een smakelijk vaderdag geschenk van Henri Willig. Geef iets speciaals, wat net zo bijzonder is als je vader zelf. 

Lees meer >
64,95
(Incl. btw)
Biologisch
70,95
(Incl. btw)
57,95
(Incl. btw)
60,95
(Incl. btw)
Bevat alcoholJa
38,95
(Incl. btw)
Bevat alcoholJa
36,95
(Incl. btw)
Bevat alcoholJa
40,95
(Incl. btw)
Bevat alcoholJa
26,95
(Incl. btw)
Bevat alcoholJa

Verras je vader met het lekkerste kaas cadeau

Is jouw vader een fijnproever? Houd je vader van genieten en ontspannen? Geef hem dan dit jaar een vaderdag cadeau waarbij je vader kan genieten van een eigen kaasproeverij.  Onze vaderdag kaasgeschenken zijn samengesteld met zorg en toewijding, omdat we weten dat alleen het beste goed genoeg is voor je vader. We nodigen je uit om een kijkje te nemen in ons assortiment en het perfecte geschenk te vinden dat past bij zijn smaak en persoonlijkheid. Kies uit kaasgeschenken met de lekkerste soorten geitenkaas, koekaas, kruidenkaas, biologische kaas, rookkaas en nog veel meer!

Vaderdag kaas cadeau van Henri Willig 

Bij Henri Willig koesteren we niet alleen onze kazen, maar ook de traditie en ambachtelijke passie die erachter schuilt. Met onze vaderdag kaas cadeaus geven we je de kans om je vader te laten proeven van onze authentieke en smaakvolle kazen. Elk stuk kaas vertelt een verhaal van toewijding en vakmanschap. 

Bestel nu en maak vaderdag onvergetelijk

Waar wacht je nog op? Maak van deze vaderdag een speciale gelegenheid met een vaderdag kaas cadeau van Henri Willig. Bestel eenvoudig online en laat ons je vader verrassen met een smakelijke traktatie van kwaliteit kaas in combinatie met speciaalbier en onze diverse kaas accessoires. We begrijpen hoe belangrijk het is om je vader te laten zien hoeveel je om hem geeft, en daarom hebben we onze geschenken met liefde en zorg samengesteld.

Product filters
Melksoort
Biologisch
Alcohol
Prijs

 – 

  • ‎€26.95
  • ‎€70.95