Werken bij onze Cheese Family

Door: Henri Willig
01 aug 2022
± 3 minuten

Heb je weleens een van onze winkels bezocht, en heb je toen ervaren hoe gastvrij wij zijn als je binnenkomt? Al onze medewerkers hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en werken zelf ook met veel plezier bij ons bedrijf. Daar zijn we trots op en daar investeren wij ook graag in als werkgever. Wij streven naar een fijne plek voor zowel onze gasten als onze medewerkers.  

MVO 

De term Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, oftewel MVO hoor je tegenwoordig steeds vaker voorbijkomen. En MVO is op meerdere onderdelen van een bedrijf toepasbaar. Een voorbeeld daarvan is goed werkgeverschap.  

De fijne wisselwerking tussen directie en werknemers komt de groei van Henri Willig al jaren ten goede. Samen hebben we hetzelfde doel voor ogen en willen we blijven groeien zodat we de hele wereld kunnen inspireren met onze heerlijke Hollandse bijzondere kazen.  

Voor ons is het dan ook heel belangrijk dat we met elkaar vooruitkijken.  

  • Wat kan beter?
  • Wat gaat er al ontzettend goed?
  • Welke ambities hebben we?  

Iedereen in het bedrijf kan meedenken en ideeën aandragen. Jaarlijks hebben we daar ook een medewerkers tevredenheidsonderzoek voor. Bij ons is de directie heel toegankelijk en altijd erg blij met input vanaf de medewerkers in verschillende afdelingen.  

Samen werken, samen plezier maken 

Een hele grote groep van onze collega’s werkt in onze winkels. Het is daar altijd een feestje en veel studenten blijven na hun studie bij ons omdat het zo’n fijne werkplek is. Gelukkig is er ook nog ruimte om door te groeien. En werken bij Henri Willig is gewoon geen standaard winkelbaan. 

Wat bijvoorbeeld heel bijzonder is bij ons, is dat je met zoveel verschillende culturen en mensen in aanraking komt. De hele wereld komt op bezoek! Je doet enorm veel mensenkennis op, wat de rest van je leven waardevol blijft.  

Persoonlijke ontwikkeling en groei 

Om persoonlijk te groeien én de bezoekers zo goed mogelijk te kunnen adviseren hebben we onze eigen academie. Hier kun je aan veel verschillende skills werken. We bieden daar bijvoorbeeld meerdere taalcursussen aan. Want hoe tof is het als je mensen in het Spaans, Russisch of Frans kunt uitleggen wie wij zijn en welke bijzondere kazen wij allemaal in ons assortiment hebben.  

Er wordt oprecht geluisterd naar onze ondernemingsraad, zodat er daadwerkelijk iets gedaan kan worden met ervaringen en ideeën vanuit de diverse werkvelden. En de personeelsvereniging is een sociaal platform waar het familiegevoel sterk aanwezig is. Hierdoor is het een warme fijne werkplek en een ideale plek om jezelf verder te ontwikkelen.  

Zelf werk ik inmiddels al ruim 8 jaar bij Henri Willig en heb ik verschillende functies mogen uitvoeren. Ik ben gegroeid en ik heb mezelf mogen ontwikkelen. Ik ben blij en trots dat ik een werkgever heb die kijkt naar jouw kracht en je daarbij verder helpt. Op naar nog vele jaren groei én niet te vergeten, werkplezier! 

Bekijk onze vacatures

Krijg je trek van dit artikel?

Bekijk hieronder de heerlijke recepten van Henri Willig.

Gezonde hartige muffins met asperge kaas maken

12 pers
40 min

Een ultiem voorjaars hapje, ideaal voor brunch, lunch of ieder ander moment! Verwarm de oven voor op 180 °C  boven-onderwarmte of 165 °C hete lucht.  Vul een muffin bakvorm met bakpapiertjes of spray deze in met bakspray en laat dit even drogen.  Meng de natte ingredienten met elkaar. Klop de eieren los met de melk en roer hier daarna de olie doorheen. Voeg daarna zelfrijzend bakmeel toe met de garde tot klontjes zijn verdwenen. Roer met een lepel de peterselie, de kaas en optionele ham* en asperges toe. Bewaar eventueel nog wat als topping voor de muffin. Schep het muffin beslag in de muffin vormpjes en top dit af met de overgebleven kaas/ham/asperge.  Bak de aspergemuffins gaar in 25-30 minuten. (Check of de muffins gaar zijn met een prikker) Laat daarna 5 minuten koelen in de vorm en schep daarna er uit om af te koelen op een rooster. Serveer lauwwarm. *Wil je de muffins vegetarisch maken, dan laat je de ham achterwege. 

Pizza toast uit de oven met Jersey kaas

1 pers
30 min

Ontzettend lekkere en makkelijke pizza toast! Ideaal voor bijvoorbeeld een brunch! Smeer de tomatenpuree op de broodjes, snijd de courgette en gril in een pan. Besprenkel de kaas over de broodjes en doe daarna de gegrilde courgette, tomaatjes en Italiaanse kruiden overheen. Bak de toast af op de gril stand van de oven voor 5 minuten (tot de kaas gesmolten is) Serveer warm en geniet!   Bedankt voor je heerlijke recept met onze Jersey kaas @fitfood.dioon