Een frisse start!

Allereerst voor iedereen alsnog de beste wensen voor 2023 natuurlijk!

Een nieuw jaar staat doorgaans voor een frisse start en goede voornemens. En dat is de perfecte tijd om aan nieuwe doelen te werken en plannen voor het komende jaar te maken.

Voor ons is dat niet anders. Zo hebben we al veel leuke ideeën en projecten voor 2023 waar we jullie ook dit jaar graag in meenemen. 

Ook dit jaar kent namelijk weer tal van mooie dagen. Natuurlijk denken we dan aan Valentijnsdag, Pasen, Pinksteren, Moederdag en Vaderdag. Maar tussen deze dagen door zijn er nog tal van andere leuke dagen waar onze kazen en lekkere recepten niet misstaan. En heb je in je persoonlijke kring een verjaardag of ander feest? Dan kom je met onze kaascadeaus altijd goed voor de dag. Kortom: volg ons op Facebook, Instagram of Pinterest en laat je inspireren door onze lekkere kazen, kaascadeaus en recepten met kaas. 

We vinden het geweldig als mensen enthousiast zijn over onze producten en hier graag mee willen werken. Daarom delen we ook regelmatig mooie recepten en kaasplanken die met veel liefde gemaakt zijn door fans en kaasliefhebbers. Het blijven werken aan duurzame, bewuste en kwalitatieve productie blijft ook een punt waar we niet op in willen leveren. Hier gaan we dit jaar dus gedreven mee door. En als we innovatieve ideeën kunnen toepassen zullen we dat zeker niet laten. 

Binnen enkele weken zal er trouwens weer een nieuwe Henri’s Hero in de winkels en webshop liggen. Henri’s Hero kazen zijn onze limited edition kazen. Dit zijn kazen die maar in een beperkt aantal worden geproduceerd. Dus ben je hierin geïnteresseerd, wees er dan snel bij, want op = op.

Mede hierdoor kunnen we variëren en regelmatig nieuwe smaken introduceren. 
Dus wil jij nou ook niets missen van Henri Willig, zoals de nieuwe Henri’s Hero of andere leuke nieuwtjes? En wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Lekkere recepten voorbij zien komen, tips en inspiratie ontvangen? Dan kun je jezelf hier registreren om ook lid van onze Henri Willig Cheese Family te worden.

Onze kaas is gemaakt om te delen, en dat doen we graag met jullie!
Een frisse groet, The Cheese Family

Instagram | Pinterest | Facebook