Een smaakvolle Vaderdag

Denk je aan Vaderdag dan denk je aan cadeaus zoals stropdassen, aftershave en lekker eten.

In deze blog richten we ons even op dat laatste, want onze gedachten gaan uiteraard meteen naar kaas. Denkend aan zo’n stevige royaal belegde boterham, óf aan een borrelplank met heel veel blokjes kaas, uiteraard met mosterd en een biertje. Speciaal voor vaderdag wil je de vaders in je leven, zoals je vader, je schoonvader, je opa of je broer of vriend die vader is natuurlijk eens lekker verwennen. Dat verdienen ze! En dat kan zeker met onze bijzondere producten.

Over ons

Wij van Henri Willig Kaas zijn kaasmakers pur sang en hebben ons in de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld in de richting van Nederlandse kaasspecialist. Onze vernieuwende ideeën en smaakrichtingen ontstaan aan de keukentafel bij de familie, maar ook tijdens gesprekken tussen collega’s onderling of met onze klanten. Deze vernieuwingen beperken zich niet tot smaak, maar gaan ook verder. Want ook wij willen als kaasmaker maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen.

Op onze boerderij vlakbij Amsterdam produceren wij vol passie een groot scala aan kazen, met ieder zijn unieke smaak en karakter. En doordat we steeds meer kaas zijn gaan produceren, werd er ondertussen ook intensiever nagedacht over hoe wij om gaan met een belangrijk restproduct van het kaasmaakproces: de wei.

Speciaalbier op basis van wei

Wei is een enorm veelzijdig product en hierdoor heel geschikt om toe te passen in diverse producten. En nu, zo in het kader van Vaderdag, is het leuk de aandacht te vestigen op ons speciaal bier, waarin de brouwerij de wei heeft verwerkt die bij ons overblijft. We hebben 3 bieren in ons assortiment. Wheyzen, Tripel en Quadrupel en ze smaken alle drie uitstekend bij ons kaasassortiment.

Bierkaas

Om helemaal goed voor de dag te komen tijdens Vaderdag hebben we met één van de speciaal bieren, De Wheyzen, een bierkaas ontwikkeld. Deze kaas hadden we in het voorjaar al eens in een hele kleine oplage, maar speciaal voor Vaderdag hebben we deze heerlijke bierkaas nog een keer geproduceerd. Dat is het voordeel van zelf produceren, we kunnen zelf snel, flexibel en innovatief zijn.

Smakelijke Vaderdag cadeaus

Het bier en de bierkaas zijn natuurlijk perfect om tijdens Vaderdag aan een levensgenieter cadeau te doen. We hebben daarom meerdere cadeaus samengesteld. Dat is dan toch een ultiem cadeau voor Vaderdag! En wilt u iets anders, in onze winkels is er ook de mogelijkheid om zelf een cadeau samen te stellen.

Bestel uw geschenk