Henri Willig Christmas

Kerst staat voor verwennen en genieten met dierbaren en daarbij mogen de bijzondere kazen van Henri Willig niet ontbreken. Als het gaat om feestdagen, dan pakken we bij Henri Willig graag extra uit.

Zo hebben we voor de feestdagen altijd een speciale seizoenkaas, onze sparkling wine die een extra feestelijk tintje geeft aan deze periode. Onze glühwein kaasdip is ook zo’n limited edition die echt bij deze tijd van het jaar past.

  

Cadeaus

En natuurlijk hebben we een smakelijke collectie kerstcadeaus samengesteld. Deze cadeaus zijn leuk om te geven én lekker om te krijgen. Deze geschenken zijn perfect voor onder de kerstboom of een mooi cadeau voor de gastheer of gastvrouw van de avond.

Recepten en Inspiratie

Omdat we graag iedereen willen inspireren met onze kaas, hebben we op onze site een uitgebreide collectie van recepten waarmee iedereen iets bijzonders op tafel kan zetten.

Denk bijvoorbeeld aan gerechten voor het kerstontbijt, of de kerstbrunch. Ook voor het kerstdiner en de kerstborrel zijn recepten te vinden. En wat dacht u van het nagerecht? Met onze kazen kunt u een heerlijke kaasplank samenstellen als kerstdessert. Kortom inspiratie volop. 

Samen

De Decembermaand is voor velen een tijd van samenzijn. Vaak met familie of vrienden. Wij voelen ons bij Henri Willig ook echt een familie. Daarom noemen we ons ook wel ‘the cheese family’. Het is het gevoel van warmte, betrokkenheid en interesse in elkaar. Wij hopen dat iedereen een beetje licht en warmte zal voelen in deze tijd van het jaar en wensen jullie allen mooie feestdagen toe.

Lieve groet, de Henri Willig Cheese Family

Bestel uw geschenk