Verzending en bezorging

Al onze kazen en andere Hollandse lekkernijen worden rechtstreeks vanuit onze kaasboerderij in Katwoude, Nederland naar onze klanten verzonden. Na ontvangst van uw bestelling wordt deze zo snel mogelijk verwerkt, verpakt en verzonden.

Zodra wij het pakket hebben overhandigd aan de vervoerder ontvangt u per mail de tracking informatie. Met deze informatie kunt u uw pakket gemakkelijk volgen. Mocht u geen tracking informatie hebben ontvangen, dan ontvangen wij graag een mail onder vermelding van uw ordernummer op b2b@henriwillig.com.

Verzendkosten en levertijden

Zowel de verzendkosten als de levertijden verschillen per land. Wij zijn hiervan afhankelijk van onze carriers. De verzendkosten worden berkend op basis van het volume en gewicht van uw order. 

* Wij vragen uw begrip voor het feit dat vertragingen op de verzendroute buiten onze controle liggen en dat wij geen specifieke leveringsdag kunnen garanderen.

Wijziging van afleveradres

Wilt u het afleveradres van uw order wijzigen? Helaas kunt u dit niet zelf doen. Neem onmiddelijk contact op met ons B2B Team via b2b@henriwillig.com onder vermelding van uw ordernummer en het juiste afleveradres. Dan proberen we dit voor u op te lossen, maar we kunnen dit helaas niet garanderen. Wanneer uw pakket verpakt en verzonden is, hebben we hier helaas geen invloed meer op. 

Onvolledige verzending

We doen altijd ons best om uw bestelling compleet en op tijd te bezorgen. Mocht er iets ontbreken of iets anders aan de hand zijn, neem dan direct na bezorging contact met ons op per mail via b2b@henriwillig.com. Vermeld hierin uw ordernummer, een korte uitleg en voeg eventueel een foto bij waarop het probleem duidelijk zichtbaar is.

Andere vraag?

Geen probleem, ons B2B Team helpt je graag verder! Vind het antwoord op uw vraag tussen de veelgestelde vragen of neem contact met ons op