Acht medailles tijdens de DLG Awards

Acht medailles tijdens de DLG Awards

Tijdens de DLG Awards die jaarlijks in Duitsland plaatsvindt vielen maar liefst acht kazen van Kaasmakerij Henri Willig in de prijzen. Waaronder goud voor de gehele exclusieve gegraveerde kaaslijn van de familie Willig. Daarnaast werden de Henri Willig Groene Pesto en de Henri Willig Biologische Koe Truffel bekroond met een Gouden medaille. De Henri Willig Gouda Jong ontving een mooie zilveren medaille.

Gouden kaaslijn van de familie Willig

Volledig goud voor elke kaas uit de exclusieve gegraveerde kaaslijn van de familie Willig, met elk hun persoonlijke favoriet. Allen uniek van smaak, gemaakt van de hoogste kwaliteit koe,- geiten, -en schapenmelk. “We zijn trots dat de kwaliteit en smaakbeleving van elk van onze favoriete kazen door de DLG is onderschreven, de Henri Willig Pure Gold en Pure Perfection hadden zelfs de maximaal haalbare score” aldus Martin Willig, financieel directeur van Henri Willig.

Elk jaar test de DLG honderden kazen op kwaliteit. Naast een uitgebreide laboratoriumtest wordt er beoordeeld op het uiterlijk, de geur, smaak en consistentie van de structuur en textuur van de kaas. De smaak wordt het meest meegewogen om in aanmerking te komen van een DLG-medaille.