Onze merken

Henri Willig is al meer dan 45 jaar een begrip in de kaaswereld. De meest ambachtelijke kazen die nog in eigen beheer worden geproduceerd in onze kaasmakerijen in Katwoude en Heerenveen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en genieten internationale waardering. Om onze klanten een zo’n groot mogelijke verscheidenheid en variëteit aan kaas te kunnen bieden en aan alle wensen gehoor te geven hebben wij twee primaire eigen merken, namelijk; Henri Willig en Hooidammer. Daarnaast verkopen wij ook kazen onder de merknamen Molenkaas en Polderkaas.


Henri Willig

Uiteraard als eerste ons premium kaasmerk Henri Willig met fans van over de hele wereld. Henri Willig Kaas verwierf zijn grootste internationale bekendheid met de Babykaas die daarna veelvuldig is gekopieerd. Deze kleine kaasjes, gehuld in opvallend felgekleurde verpakking wordt tot op de dag van vandaag nog dagelijks bereid in de eigen kaasmakerij volgens een speciaal procedé. De kleine vorm maakt dat de kazen uitermate geschikt zijn om naar het buitenland te versturen. Net zoals alle andere kazen is ook de Baby Gouda kaas in verschillende smaken verkrijgbaar. Speciale smaakcombinaties als komijn, knoflook, chilipeper, zwarte peper, truffel, pesto en fenegriek zijn een ervaring op zich en maken elk gerecht of kaasplankje compleet.


Hooidammer

Henri Willig produceert ook haar eigen bewust biologische merk Hooidammer. Van oudsher is Hooidammer een pionier op het gebied van biologische kaas die bijdraagt aan een optimale biodiversiteit. Vol van leven en vol van smaak! 

Onze biologische kazen worden uitsluitend gemaakt van volle melk uit de biologische en biologisch-dynamische melkveehouderij en zijn uitsluitend gemaakt van de hoogste kwaliteit geiten, schapen en koeienmelk. Hooidammer bevat een zeer gevarieerd aanbod kazen die allen hun eigen duurzame en eigenzinnige smaakervaring met zich meebrengen. Met smaken als basilicum, knoflook, fenegriek en nog vele anderen is het een assortiment waar de échte biologische kaasliefhebber het water van in de mond doet lopen.


Cheese & More by Henri Willig

Cheese & More by Henri Willig is het winkelconcept van Henri Willig waar u terecht kunt voor een uitgebreid assortiment delicatessen zoals verschillende soorten kazen, kaasdips, mosterd en vele soorten accessoires. Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor de échte fijnproever of bent u zelf benieuwd naar het gevarieerde aanbod? Onze deskundige winkelmedewerkers adviseren u dan graag over de herkomst en smaken van al onze kaasproducten. Uiteraard kunt u zelf ook een proef op de som nemen!

Onze winkels zijn gevestigd in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Halfweg, Leidschendam, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en ook in het buitenland in Duitsland in Keulen en München en in Oostenrijk in Salzburg en Wenen.

Kijk op bezoek ons voor het meest actuele overzicht van onze winkels.

https://henriwillig.com/bezoek-ons/


Kaasspeciaalzaak Henri Willig

Uiteraard vindt u de door ons zelf geproduceerde kazen in al onze winkels, Maar in onze kaasspeciaalzaken gaan we nog een stap verder. Daar bieden we daarnaast nog diverse andere kwalitatieve Nederlandse en buitenlandse kazen vers van het mes. Onze kaasbegeleiders, verse noten, warme grilworsten, droge worsten, tapas en diverse wijnen maken uw kaasplank compleet.

Kijk voor meer informatie op kaasspeciaalzaakhenriwillig.nl