Bestel je kerstgeschenken voor 16 december zodat wij een tijdige levering kunnen garanderen

Kaasspeciaalzaak Henri Willig Leidsestraat

De Leidsestraat, een drukke Amsterdamse winkelstraat, ligt tussen het Koningsplein en het Leidseplein en kruist de Herengracht, de Keizersgracht (met Brug 43) en de Prinsengracht (de grachtengordel). Tussen de grachten liggen ten noorden van de Leidsestraat de Negen Straatjes. De Leidsestraat was een deel van de Heiligeweg die voerde naar de tussen de Kalverstraat en het Rokin gelegen 'Kapel ter Heilige Stede'. De Leidsestraat is de op één na duurste straat in de Nederlandse versie van het gezelschapsspel Monopoly.

In deze luxe kaasspeciaalzaak kunt u terecht voor alles wat u voor een kaasplank nodig heeft. U vindt hier zelfs de grootste kaasplank van Amsterdam of zelfs Nederland. Het uitgebreide assortiment bestaat uit de bijzondere en kwalitatieve kazen van Henri Willig, buitenlandse kazen, exclusieve wijnen, noten van de beste notenwinkel van Nederland 2019, diverse soorten worst en allerlei andere dips, mosterd, tapas en accessoires. We verwelkomen u graag.

 


Openingstijden
  • Maandag - Zondag 10:00 - 19:00.
  • Openingstijden tijdens de feestdagen: 24 en 31 december geopend van 10:00 - 17:00, 25 december gesloten, 26 december 12:00 - 17:00, 1 januari 12:00 - 19:00.
Adresgegevens
  • Leidsestraat 52a
  • 1017 PC AMSTERDAM