Oude geitenkaas

Ben je op zoek naar een kaas met karakter? Maak kennis met onze oude geitenkaas, een ware delicatesse die je zal verrassen. Met onze oude geitenkaas hebben we de prijs van 'beste kaas ter wereld' gewonnen tijdens de Wereld kampioenschappen Kaas keuring in Madison Wisconsin (USA). Een prestatie waar we trots op zijn. Oude geitenkazen hebben een rijpingstijd van 10-12 maanden en krijgen daardoor een pittige en intense smaak. 

Lees meer >
16,95
(Incl. btw)
Type kaasOude kaas
Besparing 6%
Type kaasOude kaas
Type kaasOude kaas

Authentiek en ambachtelijk bereid

Bij Henri Willig zijn we gepassioneerd over onze producten en tradities. Onze oude geitenkaas wordt met vakmanschap en toewijding bereid. We selecteren de beste geitenmelk en laten de kaas langdurig rijpen, waardoor de unieke smaak tot volle bloei komt. Met elke hap proef je de ambachtelijke kwaliteit en liefde waarmee deze kaas is gemaakt.

Een smakelijke ervaring

Met onze oude geitenkaas kun je je culinaire avonturen naar een hoger niveau tillen. De intense en karaktervolle smaak voegt een bijzondere dimensie toe aan diverse gerechten. Verkruimel de kaas over een frisse salade, smelt hem op een knapperig stokbroodje of voeg hem toe aan een hartige quiche. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden met onze oude geitenkaas.

Geniet van de Henri Willig beleving

We nodigen je van harte uit om onze oude geitenkaas zelf te proeven. Laat je verrassen door de rijke smaak en de unieke nuances die deze kaas te bieden heeft. Bezoek onze kaaswinkels of kaasboerderijen en proef de verschillende variëteiten van geitenkaas die we met trots aanbieden. Naast oude geitenkaas beschikken we ook over overheerlijke jonge geitenkaas en belegen geitenkaas. Ons deskundig personeel staat klaar om je te adviseren en je kaas ervaring onvergetelijk te maken. Zo kies jij de geitenkaas die het beste bij jouw smaak voorkeuren past.