Onze Experiences

Henri Willig wil graag zijn bezoekers rijker weg laten gaan dan toen ze kwamen. Dit doen we op diverse locaties en op diverse manieren. Zo hebben we een kaasproeverij, een lunchroom en een klein museum in de stad. En zijn er diverse experiences op de diverse hoeves. We heten u graag van harte welkom. 


Proeven

Op deze pagina zult u verschillende locaties vinden waar u van onze overheerlijke kazen kunt genieten.


Beleven

Bekijk o.a. onze kaasproeverij, een lunchroom en een klein museum in de stad. En zijn er diverse experiences op de diverse hoeves.


Kaasrecepten

Henri Willig kaas is niet alleen lekker voor bij de borrel, op brood of om zo te eten maar u kunt er ook heel veel andere heerlijke gerechten mee maken. Wilt u uw eigen Henri Willig kaas recept met ons delen, klik dan hier


Vergaderingen & Evenementen

De Jacobs Hoeve in Katwoude, tussen kaas en koeien is een bijzondere en unieke locatie voor een vergadering, bijeenkomst of motivatiemiddag. Er zijn diverse ruimtes beschikbaar in het restaurant en in onze biologische boerderij. Zowel kleine als grotere groepen zijn bij ons van harte welkom. Neem contact met ons op om te informeren naar de bij u passende mogelijkheden.

Neem contact op voor de mogelijkheden