More Zoet & Koek

Hollandse Delicatessen:

Stroopwafels:
Een stroopwafel (eigenlijk: siroopwafel) is een in Nederland veel gegeten wafel, die bestaat uit twee ronde deegwafelhelften, met ruitpatroon, waartussen zoete stroop is aangebracht. Na het bakken wordt een deegwafel doormidden gesneden. Eén helft wordt met de stroop ingesmeerd, waarna de andere helft erop wordt gelegd.

Ook verkrijgbaar met honing!

Speculaas:
Speculaas is een sterk gekruide, oude soort koek , meestal -maar niet uitsluitend- hard, droog en plat, die in de vorm van verschillende voorstellingen wordt gebakken en vooral omstreeks het sinterklaasfeest populair is. De laatste decennia is het echter normaal geworden het hele jaar door speculaas te eten. Speculaas wordt voornamelijk in Nederland en België gemaakt en gegeten.

Bovenstaande typische Hollandse lekkernijen mogen natuurlijk niet in onze winkels ontbreken!

Chocolade:

Droste chocolade Pastilles
Al sinds 1863 is Droste befaamd om haar Pastilles. Tot op de dag van vandaag zijn de Pastilles 'Drostes trots' en worden dan ook met veel zorg bereid. Zo zijn er Pastilles die bestaan uit pure chocola, melk chocola, witte chocola of een variatie daarop. 

Chocolade repen:

Naast pastilles verkoopt Cheese & More ook overheerlijke chocolade repen. Deze repen zijn gemaakt van de allerbeste cacao bonen en zijn verkrijgbaar in verschillende verrukkelijke smaken.