Geschenken

Bent u op zoek naar de mooiste geschenken? Iemand jarig, in verwachting, verhuisd of om een andere reden in de gloria? De Henri Willig cheese family helpt u uit de brand! De ambachtelijke en prijswinnende kazen die door Henri Willig worden geproduceerd zijn prachtige en misschien wel de lekkerste cadeaus. Leuk om cadeau te geven, nog leuker om te krijgen! 

Opzoek naar een zakelijke geschenk of kerstpakket bekijk ons aanbod & prijzen > klik hier

Lees meer >
Gift set - "Holland" - Rode pesto / Truffel / Lavendel
Besparing 16%
Bevat alcoholNee
Bevat alcoholNee
50,95
(Incl. btw)
61,95
(Incl. btw)
Biologisch
Besparing 21%
176,40 139,95
(Incl. btw)
Besparing 15%
128,55 108,95
(Incl. btw)
54,95
(Incl. btw)
Type kaasBelegen kaas
Biologisch Type kaasBelegen kaas
Bekijk nog 12 producten
Naast ons vaste assortiment cadeaus en cadeaupakketten, bieden we voor speciale gelegenheden ook bij de gelegenheid passende geschenken aan, zoals rond kerstmis of Pasen. Alle geschenken van Henri Willig worden na uw bestelling met de hand samengesteld door iemand van onze Henri Willig cheese family. Hierdoor kunnen u en de ontvanger van uw cadeau er altijd zeker van zijn dat de inhoud van de cadeaupakketten van de hoogste kwaliteit is. Geeft u uw kaasgeschenk pas over een paar dagen cadeau? Bewaar het dan nog even in de koelkast, zodat de ontvanger de kaas zo vers als mogelijk ontvangt, en geef het cadeau in stijl in een Henri Willig koeltas of shopper.

Klassieke kaas cadeaupakketten
De klassieke cadeaupakketten in ons assortiment danken hun naam aan Hollandse kunstschilders Rembrandt van Rijn en Vincent van Gogh. De inhoud van gift baskets Rembrandt en Vincent zijn net zo kleurrijk als hun kunstschilderijen. Gevuld met de heerlijkste en meest populaire producten uit het assortiment van Henri Willig zullen deze klassieke geschenken bij iedereen in de smaak vallen.

Cheese experience at home
Materiële cadeaus zijn mooi, maar het geven van ervaringen en herinneringen is toch veel leuker? Daarom hebben wij de Experience geschenken samengesteld. Met deze geschenken verzorgen wij voor de ontvanger een prachtig kaaspakket met extra’s zoals kaasgereedschap, dipjes, mosterd, nootjes en vijgenbroodjes, waarmee hij of zij in een handomdraai een prachtige kaasplank thuis op tafel kan zetten. Het enige dat de ontvanger nog hoeft te doen is het uitnodigen van familie en vrienden en het openen van een lekker wijntje of biertje!

Er zijn drie verschillende Experience geschenken: het Cow Experience pakket, het Goat Experience pakket en de Golden Experience. De Cow Experience is compleet met vier verschillende koemelk kazen en een heerlijke mosterd. Het Goat Experience pakket is gevuld met heerlijke geitenkazen, twee dipjes en vijgenbroodjes. Ons kaasgereedschap en de overheerlijke in goud verpakte belegen kazen van Henri Willig vindt u terug in de Golden Experience.

Hollandse kaascadeaus
Als u denkt aan Nederland, dan denkt u misschien ook wel aan de Nederlandse vlag. Als u een écht Hollands kaascadeau aan iemand wilt schenken, kijk dan eens naar het Henri Willig Cadeauset ‘Holland’. Dit geschenk bestaat uit onze rode pesto koekaas, witte truffel geitenkaas en blauwe lavendel geitenkaas. Het geschenk, verpakt in mooi cellofaan, zal de ontvanger direct aan Nederland doen denken!

Andere leuke en typisch Hollandse kaascadeaus zijn het cadeauset met drie extra oude kazen en de gift set Henri Willig Gouda met een kaasplank en mini kaasschaaf. Daarnaast heeft Henri Willig het cadeaupakket Bloemencorso in het assortiment. Dit typisch Hollandse geschenk is compleet met houten tulp en porseleinen klompjes!

Voor groot en klein
Onze Nederlandse koeien en schaapjes kunt u helaas niet mee naar huis nemen, maar onze lieve knuffelkoeien en knuffelschaapjes wel! Met deze pluche dieren bent u thuis in gedachten alsnog een beetje bij Henri Willig op de boerderij. Zowel het knuffelschaap als de knuffelkoeien zijn beschikbaar in twee maten en zijn uiteraard geschikt voor kleine én grote kinderen.

Zakelijke geschenken
Ook voor zakelijke geschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Henri Willig heeft een relatiegeschenken programma, maar staat ook voor u klaar voor andere grote incentives als kerstpakketten of voor bijvoorbeeld wereld secretaressedag. Interesse? Neem voor de mogelijkheden alstublieft contact met ons op per e-mail, naar webshop@henriwillig.com.
Product filters
Melksoort
Biologisch
Type kaas
Vorm
Thema
Alcohol
Kaasgereedschap
Prijs

 – 

  • ‎€8.95
  • ‎€199.95