Würzburg

Würzburg, een levendige universiteitsstad langs de Main, is een paradijs voor shoppers. Met zijn markante architectuur, waaronder de UNESCO-werelderfgoedresidentie van de bisschop, trekt het bezoekers van over de hele wereld. Het hele jaar door bruist de stad van culturele evenementen, zoals de beroemde wijnfeesten in de lente en zomer. En buiten de stad lonkt Festung Marienberg, een prachtig fort op een heuvel, voor geschiedenisfanaten.

In het hart van Würzburg bevinden zich de kelders van de drie meest gerenommeerde Duitse wijngaarden, een must-see voor wijnliefhebbers en voor wie de fijnere smaken van de regio wil proeven. Daarbij mogen de kazen van Henri Wilig natuurlijk niet ontbreken, deze combineren bijzonder goed met wijn. 

Daarom zal  Cheese & More by Henri Willig vanaf 7 juni 2024 aan de Domstrasse zijn deuren openen.  Een inspirerende winkel vol met prijswinnende Nederlandse kazen, mosterds, kaasdips en kaasgereedschappen. Laat je verrassen door de bijzondere smaken en smaakcombinaties of ontdek de vele kaascadeau's. Ons team staat klaar en verwelkomt je graag!


Openingstijden
  • Maandag - Zaterdag 10:00 - 19:00.
  • Zondag gesloten.
Adresgegevens
  • Domstrasse 34
  • 97070 Würzburg
Contactgegevens