Cheese & More Liebfrauenberg

Route naar de winkel

Frankfurt am Main is de grootste stad in de Duitse deelstaat Hessen en de op vier na grootste stad van Duitsland. De stad werd voor het eerst vermeld als Frankonovurd aan het eind van de achtste eeuw. In de eeuwen daarna groeide de stad en in de hoge middeleeuwen verkreeg Frankfurt de status van vrije rijksstad. In de vrije stad Frankfurt werden gedurende enige eeuwen de keizers van het Heilige Roomse Rijk gekozen en later ook gekroond. 

Frankfurt is uitgegroeid tot een Europese metropool en heeft vrijwel alle kenmerken van een wereldstad. Door de centrale ligging, het internationale vliegveld, het snelwegenknooppunt Frankfurter Kreuz en het treinstation is de stad een belangrijk verkeersknooppunt binnen Duitsland en Europa. Frankfurt is een van de weinige Europese steden die wordt gedomineerd door hoge wolkenkrabbers. Hieraan heeft de stad haar bijnaam Mainhattan te danken.

Cheese & More by Henri Willig is gelegen aan de Liebfrauenberg, in het centrum van de noordelijke oude stad van Frankfurt am Main. In deze kaascadeauwinkel vindt u de heerlijke kazen en kaasbegeleiders van Henri Willig. We bieden een aantrekkelijk assortiment kaascadeau's. Zelf een op maat gemaakt kaascadeau samenstellen kan natuurlijk ook. Tevens bieden we hier een assortiment met onze snijkazen.


Openingstijden
  • Maandag - zaterdag 10:00 - 20:00.
  • Zondag gesloten.
Adresgegevens
  • Liebfrauenberg 33
  • 60313 Frankfurt