Proeven

Op deze pagina zult u verschillende locaties vinden waar u van onze overheerlijke kazen kunt genieten.


Online Kaas Proeverij

Henri Willig Kaasproeverij bij u thuis…..

Ben jij ook zo’n kaasliefhebber en heb je zin in een bijzondere kaasproeverij bij je thuis. Dat kan nu, met vrienden, familie of heerlijk met z’n tweetjes. Wij, als Henri Willig, hebben enkele bijzondere kaasjes voor je uitgezocht met daarbij nog een aantal aanvullende Henri Willig producten, die jouw kaasplank compleet maken. Niet alleen gaan we kaasproeven maar we gaan ook daadwerkelijk een heerlijk en aantrekkelijk kaasplankje maken, zodat je na de proeverij nog lekker kunt na nagenieten op de bank of gezellig aan de keukentafel.

Hoe werkt het….

Je bestelt je Henri Willig Kaas Proeverij pakket via de webshop, er zijn vier keuzes, Henri Willig Proeverij pakket met Rode en Witte wijn, Henri Willig Proeverij pakket met Rode wijn en Bier, Henri Willig Proeverij pakket Witte wijn en Bier of voor de Bier liefhebbers een Henri Willig Proeverij pakket met twee verschillende Biertjes. Het pakket wordt naar je huisadres opgestuurd, per mail ontvang je de inlog van de Henri Willig Kaasproeverij Online. Je kunt zelf bepalen wanneer je de proeverij wilt doen. 

Cadeau geven…..

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een Henri Willig Kaas Proeverij pakket te versturen naar vrienden, familie of collega’s, die misschien dan samen met jou deze heerlijke proeverij kunnen beleven. Tijdens de proeverij kom je echt alles te weten over kaasmaken en over de heerlijke kazen van Henri Willig. Ook voor de kinderen is dit echt een leuke proeverij.

En denk je, dit zou ik wel met mijn vriendengroep of met mijn collega's op een ander moment willen doen. Neem dan contact met ons op, dan proberen we een proeverij in te plannen. We hanteren hierbij een minimaal aantal van 8 te versturen online kaas proeverij pakketten. 

Neem contact op


Kaasproeverij

In hartje Amsterdam, nabij het Rembrandtplein naast Bioscoop Tuschinki, vertellen deskundige medewerkers hoe kaas wordt gemaakt. Na deze toelichting en het bekijken van een film over het traditionele ambacht, mag u zelf proeven. U kunt kennismaken met de smaaksensaties van verschillende kwaliteitskazen van Henri Willig, onder het genot van een glaasje wijn, bier of frisdrank. Reserveer nu via de website.


Theetuin Katwoude

In Theetuin Katwoude bent u van harte welkom voor een vergadering, heerlijke lunch, high tea, borrel, BBQ of diner. Reserveren kan de website van de Theetuin. In de sfeervolle ambiance van een Hollands interieur kunnen groepen van 10 tot 150 gasten ontvangen worden. Hiervoor zijn speciale groepsarrangementen beschikbaar.

Neem voor de mogelijkheden contact op via info@theetuinkatwoude.nl of telefonisch via +31 (0)299 70 5573.


Kaasproeflokaal Warmoesstraat

Ontdek de heerlijke Hollandse kaas van kaasmaker Henri Willig Kaas tijdens een proeverij in hartje Amsterdam. Een leuk en onvergetelijk uitje voor het hele gezin. Uw gastvrouw geeft tijdens de proeverij uitleg over de bijzondere kazen en smaaksensaties. De kaasproeverij bestaat uit vijf verschillende soorten kazen, mosterd en kaasdip.  

De proeverijen vinden dagelijks plaats en duren ongeveer een half uur. Boek hier.