Nu tijdelijk bij elke bestelling een gratis potje mosterd (Acties uitgesloten)

Proeven

Op deze pagina zult u verschillende locaties vinden waar u van onze overheerlijke kazen kunt genieten.


Kaasproeverij

In hartje Amsterdam, nabij het Rembrandtplein naast Bioscoop Tuschinki, vertellen deskundige medewerkers hoe kaas wordt gemaakt. Na deze toelichting en het bekijken van een film over het traditionele ambacht, mag u zelf proeven. U kunt kennismaken met de smaaksensaties van verschillende kwaliteitskazen van Henri Willig, onder het genot van een glaasje wijn, bier of frisdrank. Reserveer nu via de website. 

*Momenteel bieden we de kaasproeverij niet aan. We hopen u in 2023 weer te verwelkomen. 


Theetuin Katwoude

In Theetuin Katwoude bent u van harte welkom voor een vergadering, heerlijke lunch, high tea, borrel, BBQ of diner. Reserveren kan de website van de Theetuin. In de sfeervolle ambiance van een Hollands interieur kunnen groepen van 10 tot 150 gasten ontvangen worden. Hiervoor zijn speciale groepsarrangementen beschikbaar.

Neem voor de mogelijkheden contact op via info@theetuinkatwoude.nl of telefonisch via +31 (0)299 70 5573.


Kaasproeflokaal Warmoesstraat

Ontdek de heerlijke Hollandse kaas van kaasmaker Henri Willig Kaas tijdens een proeverij in hartje Amsterdam. Een leuk en onvergetelijk uitje voor het hele gezin. Uw gastvrouw geeft tijdens de proeverij uitleg over de bijzondere kazen en smaaksensaties. De kaasproeverij bestaat uit vijf verschillende soorten kazen, mosterd en kaasdip.  

De proeverijen vinden dagelijks plaats en duren ongeveer een half uur. Boek hier.