Logistiek Teamleider Webshop

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het organiseren en verder uitbouwen van de snelst groeiende winkel van de Cheese Family?

Henri Willig Kaas, ook bekend van de biologische Hooidammer kazen, is een snel groeiende, onafhankelijke kaasmaker, exporteur en retailer die al sinds 1974 succesvol is in het premium kaassegment. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Meer dan 400 leden van onze Cheese Family zijn elke dag betrokken bij het maken van onze prijswinnende kazen, die wij dagelijks aan onze klanten in meer dan 35 landen én in onze 30 eigen winkels verkopen.

Je wordt onderdeel van het E-commerce Team en komt te werken op het logistieke gedeelte van onze Webshop. Als Logistiek Teamleider Webshop ben je verantwoordelijk voor de interne logistiek, het magazijnbeheer, het transport en de opslag. Jij bent de koppeling tussen de collega’s op kantoor en het magazijn. Belangrijke onderdelen van je functie zijn het organiseren en verder uitbouwen van de webshop logistiek en het efficiënt verwerken van de dagelijkse orders. We werken sinds kort met een nieuw Warehouse systeem dat jou gaat helpen om de webshop te optimaliseren en het magazijn nog beter in te richten. Omdat jij betrokken bent zie jij wat er speelt en kom je met verbetervoorstellen.

Het Webshop team bestaat op dit moment uit drie andere collega’s die jij vanuit jouw rol operationeel aanstuurt. Je rapporteert aan onze E-commerce Manager.

Wat ga je doen?

*Je coacht en faciliteert je teamleden dusdanig dat zij op hun plek zitten in het team en ze natuurlijk het maximale uit zich zelf halen.

*Je managet de interne logistiek en inkoop tussen ons Distributie Centrum en fysieke winkels.

*Je verzorgt het Voorraadmanagement en draagt zorg voor de periodieke voorraadtelling. Ook houd je de retourflow in de gaten m.b.t. inboeken en afboeken.

* Je draagt er zorg voor dat te allen tijde het magazijn de juiste inpak instructies heeft en dat er altijd voldoende verpakkingsmateriaal, flyers, etc. voorhanden is.

* Je bent het aanspreekpunt van het webshop magazijn en je zorgt voor een goede communicatie daaromtrent.

Jouw profiel:

* Je bent pro actief, zorgt voor structuur en bent van nature een echte aanpakker.

* Je hebt affiniteit met digitaal werken en je bent in staat een nieuw systeem snel eigen te maken.

* Je bent enthousiast en op drukke momenten schakel je een tandje bij. Op rustigere momenten denk je na over hoe bepaalde zaken beter, efficiënter of leuker kunnen.

* Je bent praktisch ingesteld en beschikt over probleemoplossend vermogen in praktische zin.

* Wij zijn een groeiende winkel en je denk mee in het kader van verbeteringen, waarbij we het service level op hoog niveau willen houden. Je bent in staat dit te vertalen naar jouw team.   

 

Wat hebben wij je te bieden?

* een marktconform salaris op basis van Schaal E van ons Arbeidsvoorwaardenreglement (€2.564 - €2.855 op fulltime basis)

*een vaste aanstelling bij goed functioneren

*een functie met veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om mee te denken en zaken te initiëren

*de mogelijkheid om je te ontwikkelen met onze eigen Henri Willig Academy

*gezellige bedrijfsfeesten waar de hele organisatie bijeen komt en bedrijfsuitjes zoals een ski-weekend