Cheese & Niek

20 apr 2024

Onze eerste verkoper Niek neemt jou mee in zijn cheese & more winkel in Den Haag:
"De Cheese & More winkel combineert op harmonieuze wijze traditie en innovatie. Door de combinatie van hoogwaardige ambachtelijke kazen met een moderne en klantgerichte benadering, creëert Henri Willig Kaas niet alleen een product maar een complete kaasbeleving. Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe smaken in de winkel, het online samenstellen van gepersonaliseerde geschenken, of het genieten van de rijke geschiedenis van Nederlandse kaas, het Cheese & More concept nodigt klanten uit om de wereld van kaas op een unieke en memorabele manier te verkennen".

Cheese & Frank 

20 apr 2024

Sinds de opening van onze prachtige Cheese & More by Henri Willig winkel in Maastricht ben ik Retail Storemanager sinds 2018. Hier heb ik een compleet nieuw team opgeleid en hebben we momenteel een prachtig vast team in onze winkel staan. Na al deze jaren werk ik nog altijd met zeer veel plezier voor ons familiebedrijf Henri Willig. De zeer kleine winkel in Maastricht heeft door de jaren heen een enorme groei doorgemaakt. Er hebben zich enorme uitdagingen voorgedaan zoals de Corona epidemie waarin de bezoekersaantallen enorm terugliepen. Toch hebben we ons als bedrijf, winkel en team hier doorheen kunnen slaan. De bezoekers beginnen weer te komen en weten de winkel ook goed te vinden.  

Cheese & Frank 

Cheese & Helene

20 apr 2024

Na de verkoop van ons horecabedrijf heb ik een half jaar afgeschakeld.
Vervolgens ben ik letterlijk met 10 sollicitatie/motivatie brieven onder mijn arm diverse leuke winkels in Maastricht langs gegaan waar ik mezelf wel zag werken. Toen ik bij de Cheese & More winkel van Henri Willig aankwam waren al mijn brieven op! Maar geïnspireerd door de prachtige winkel en het mooie stoepbord buiten met de personeelsadvertentie voor jong, jong belegen oud etc ben ik direct naar huis gegaan om nog een sollicitatie/motivatie brief te maken.

Cheese & Helene

Cheese & Wendy

23 mrt 2024

Na veel mensen in mijn directe omgeving gesproken te hebben ben ik gestopt met mijn baan als diëtist en heb ik gevraagd of ik fulltime bij Henri Willig kon werken. Dit is een goede keuze geweest. Op een later moment heb ik met mijn toenmalig leidinggevende over de Henri Willig Academy voor Storemanagers gesproken en besloten hieraan deel te nemen. Een jaar later ben ik Storemanager geworden van Cheese & More Bloemenmarkt. Ik ben erg trots op de weg die ik heb bewandeld.   

Cheese & Wendy