Allround storings- en onderhoudsmonteur (dagdienst)

Heerenveen
Productie
Fulltime
calendar-icon
Minimaal 32 en maximaal 36 uren per week

Kaasmakerij Henri Willig is een snel groeiende, onafhankelijke kaasproducent die sinds 1974 succesvol is in het exclusieve kaassegment. Kaasmakerij Henri Willig kent een sterke positie in de nationale en internationale markt voor biologische kaas, geitenkaas en andere Hollandse kaasspecialiteiten. De totale organisatie omvat twee kaasmakerijen en diverse eigen winkels. Onze organisatie bestaat uit ruim 450 medewerkers. Bij Kaasmakerij Henri Willig is de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het uitbouwen en verbeteren van de fabriek in Heerenveen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de implementatie van een verpakkingslijn, een gerobotiseerde kaasbehandellijn en een geheel vernieuwd, vergroot en geautomatiseerd kaaspakhuis.

Wat doet het met jou als iemand jou opbelt in verband met een storing aan één van de machines? Schrik je hiervan of geeft dit jou juist energie omdat je kunt laten zien wat je wat je waard bent? Jij kunt er op dat moment, samen met de operator, voor zorgen dat onze processen weer op gang komen. Tijdens je dagdienst signaleer je mogelijke verbeterpunten en pleeg je preventief onderhoud om storingen in de toekomst te voorkomen. De installaties waaraan je werkt zijn sterk uiteenlopend, aan de ene kant gaat het vooral om vloeibare processen zoals melk- en weiverwerking, aan de andere kant om handling en verpakking.

Ervaring op deze gebieden is zeker wenselijk maar we bieden je ook de kans om je te verbeteren waar nodig. Dit kan zowel door het volgen van een opleiding als het opdoen van praktische ervaring samen met je directe collega’s. Je werkt zelfstandig maar uiteraard ook als onderdeel van het team met nog vier monteurs. Samen kunnen we alle voorkomende uitdagingen aan. We beschouwen je direct als volwaardig collega en geven je de kans om onze fabriek en systemen te leren kennen. Na een inwerkperiode zul je consignatiediensten draaien, deze worden evenredig verdeeld onder het TD team. Gemiddeld heb je één weekend in de vijf weken consignatiedienst. Daarnaast heb je één vaste dag doordeweeks consignatiedienst waarbij wij zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen en privéomstandigheden. Gemiddeld word je twee keer per maand opgeroepen.  

In deze functie heb je de mogelijkheid om 32 of 36 uur te werken.  

Wat ga je doen?

 • Je overlegt dagelijks met de overige monteurs, je leidinggevende en de productieafdelingen
 • Lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen
 • Uitvoeren van preventief onderhoud en inspecties
 • Actief meedenken in verbeteringen

Herken jij je hierin?

 • MBO4 werk- en denkniveau
 • Zelfstandig, proactief en stressbestendig
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je vindt veilig werken belangrijk maar houdt het praktisch

Wat bieden wij?

 • een functie die is ingedeeld in schaal 7 van de Zuivel Cao (€3.162 - €3.887 bruto per maand op basis van 36 uur inclusief de minimale 8% Cao verhoging die doorgevoerd gaat worden na akkoord van de bonden)
 • 8% vakantiegeld, 4% eindejaarsuitkering, consignatiediensttoeslag en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioen, reiskostenregeling etc.)
 • uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren 
 • een jaarlijks Duurzaam Inzetbaarheidsbudget en de mogelijkheid om je te ontwikkelen met onze Henri Willig Academy 
 • een dynamische werkomgeving met korte communicatielijnen
 • een zeer uitdagende en afwisselende baan waarin je iedere dag bijleert
 • de mogelijkheid om je door te ontwikkelen op zowel technisch als organisatorisch vlak
 • gezellige bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij ontvangen naast je CV graag een korte motivatie waarom jij je graag aansluit bij de Cheese Family. 

 

Ons sollicitatieproces

Online solliciteren

Online solliciteren

1e gesprek

1e gesprek

Proefdag

Proefdag

Contract

Contract

Vragen? Neem contact op met Feliks Eshuis

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Feliks Eshuis

In onderstaande video vertellen onze Operator Kaasmakerij collega's over hun dagelijkse werkzaamheden (dit heeft dus geen betrekking op de Technische Dienst maar geeft wel indruk over hoe het is om bij de Henri Willig Groep te werken).