*Limited Edition* Kaas met afbeelding Rembrandt

Besparing 15%

Henri Willig,  Rembrandt - Gouden Eeuw Kaas 

Rembrandt en de Gouden Eeuw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toen 2019 als het jaar van Rembrandt en de Gouden Eeuw werd uitgeroepen, heeft Henri Willig dit thema aangegrepen en deze speciale kaas ontwikkeld. Een prachtige en vooral ook heerlijke kaas om zelf van te genieten of om cadeau te doen!, De kaas is gemaakt van kwalitatieve pure Hollandse geitenmelk. En heeft na bereiding ruim de tijd gekregen om op smaak te komen. Want we geloven erin dat door onze kaas tijd te geven om te rijpen en deze gedurende die tijd met passie en vakmanschap te behandelen we de best smakende kaas krijgen. De aandacht en zorg proef je terug!

Deze geitenkaas is stevig van structuur, iets pittig en heeft een licht zoutkristalletje. Deze combinatie zorgt voor een smaakervaring die je niet snel vergeet. Hij is verrukkelijk bij een licht zoete witte wijn, denk bijvoorbeeld aan de Pinot Gris uit de Elzas. Honing smaakt er ook zeer goed  bij. Maar het best smaakt de kaas natuurlijk als je deze serveert met vrienden en familie. Want onze kazen zijn gemaakt om te delen, samen mooie momenten beleven onder het genot van heerlijke Hollandse kaas.

Ontdek nu zelf hoe lekker onze geitenkaas is!

Beschikbaarheid Op voorraad Gewicht8.00 kg* Kaas vormKaaswielen
Disclaimer:
* Dit is het oorspronkelijke (fabricage)-gewicht van de kaas, maar door het rijpen van de kaas verliest de kaas gewicht en wordt deze lichter.
295,00
250,00
(Incl. btw) U bespaart: 45,00
+
Lokatie:
Kaas inspiratie recepten
Kaas inspiratie recepten
Premium Hollandse kaas
Premium Hollandse kaas
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.5
Vegetarisch:
Nee
Melksoort:
Geit
Type kaas:
Oude kaas
Kaas vorm:
Kaaswielen
Zoek vergelijkbare

No reviews found