Henri Willig Cheese Family member

Schrijf je in voor ons Henri Willig membership programma

Wat houdt het Henri Willig membership in?

Henri Willig blijft graag in contact met zijn fans. Door een Henri Willig Cheese member te worden kunnen we u beter adviseren en belonen voor uw aankopen. Het werkt als volgt: Voor elke euro die u in onze webshop of in een van onze winkels besteedt, ontvangt u 7 punten. Als nieuw lid ontvangt u een welkomstvoucher voor € 10 korting op uw volgende webshop bestelling.

 

Henri Willig Beloningsysteem

Met u punten spaart u voor coupons, leuke cadeaus en kortingen. Bij speciale gelegenheden voegen we extra coupons toe. U kunt een coupon inwisselen in een van onze winkels óf in de webshop. Bij een genoeg aantal punten kun u een voucher inwisselen voor een couponcode. Zodra de voucher is uitgegeven, is de coupon 2 maanden in te wisselen. 

U kunt dus zelf kiezen of u een coupon wilt gebruiken in de winkel of in de webshop. Een coupon van de website bevat een code die u tijdens de check-out in de webshop kunt invoeren. Een coupon voor in de winkel heeft een barcode die de kassa medewerker voor u scant.

Als member ontvang u altijd een verjaardagscadeau van ons. Dit verjaardagscadeau kunt u verzilveren op uw verjaardag en ophalen in de winkel of u kunt de code gebruiken bij u volgende bestelling in de webshop. 

Henri Willig Beloningsysteem

Registeren

U kunt op 3 manieren registreren voor het Henri Willig membership

1) In de winkel aan de kassa: Laat na het afrekenen u telefoonnummer achter op de pin terminal. Kort daarna ontvang u een sms van Henri Willig met een link. Klik op deze link en registreer. Wij voegen de laatste bestelling (uit de winkel) gelijk toe aan u account, dus u ontvangt direct punten. Wilt u ook in de webshop punten sparen? Zorg dan dat u registreert met het e-mailadres dat u ook gebruikt (of gaat gebruiken) in de webshop.  

2) Via de QR code in de winkel of kaartje. Na het scannen van de QR code komt u op onze member registratie pagina uit, hier kunt u zich eenvoudig registeren. Wilt u ook in de webshop punten sparen? Zorg dan dat u registreert met het e-mailadres dat u ook gebruikt (of gaat gebruiken) in de webshop.  

3) Via de membership-pagina op onze website: U kunt ook registreren zonder aankoop. U bent dan alvast member. Wanneer u registreert moet u dit doen met hetzelfde e-mailadres dat u gebruikt (of gaat gebruiken) in de webshop. Na een nieuwe aankoop in de webshop spaart u automatisch punten. 

Inloggen / aanmelden als member