Henri Willig Cheese Family Open Dag - 13 mei 2023

Het wordt weer lekkerder weer, dus we trekken er weer graag op uit. Een leuke en interessant activiteit is het bezoeken van onze vestiging in Katwoude.

Dat kan natuurlijk dagelijks maar op zaterdag 13 mei aanstaande van 10:00 – 14:00 organiseert Henri Willig Kaas een open dag.

Open dag met een bijzonder kijkje achter de schermen

Henri Willig Kaas nodigt iedereen van harte uit om een bezoek te brengen aan de Kaasboerderij in Katwoude. Tijdens deze open dag zullen deuren geopend worden, die normaal gesloten blijven. We geven een unieke rondleiding door de logistieke afdeling en het kaaspakhuis. Voor deze bijzondere kijk achter de schermen zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar. Dus wees er snel bij.

Interessant programma

Uiteraard is er nog veel meer te doen, zo is de biologische stal te bezoeken, is de kalfjesstal geopend (erg leuk met kinderen), er zullen films getoond worden. Daarnaast staan de medewerkers van de Jacobs Hoeve klaar om het kaasverhaal te vertellen en kunnen bezoekers genieten van onze heerlijke kazen. 

Aandacht voor werken bij Henri Willig

De open dag is niet alleen interessant voor de fans van de schattige Jersey koeien of voor  kaasliefhebbers, maar is ook voor werkzoekenden zeker de moeite waard. Henri Willig Kaas is een bedrijf met zeer uiteenlopende vacatures. Dat zal tijdens deze open dag nader toegelicht worden. Het recruitmentteam zal aanwezig zijn om met geïnteresseerden te spreken over de mogelijkheden om bij Henri Willig kaas te komen werken in één van de kaasmakerijen, winkels of in een kantoorfunctie. Ook als je op zoek bent naar een stage plaats is de open dag nuttig om te bezoeken .

Meld u aan voor de open dag, zodat we kunnen zorgen voor voldoende koffie / thee / limonade. U kunt dan ook meteen aangeven of u interesse heeft voor de rondleiding door de Logistieke afdeling en het Kaaspakhuis. Deze wordt op diverse tijdstippen gegeven.

Via deze link kunt u zich aanmelden